Lampu jalur LED Twinkly boleh diprogramkan 1,5 m - Twinkly Line - 100 pcs RGB + BT + WiFi

Kod: 78-034
371,30 RM 230,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 191,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Lampu jalur LED Twinkly dapat diprogramkan 1,5 meter - Twinkly Line - dengan lampu LED 100 pcs RGB, BT + Wi-Fi dengan kawalan melalui APP.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu jalur LED Twinkly dapat diprogramkan 1,5 meter - Twinkly Line - dengan lampu LED 100 pcs RGB, BT + Wi-Fi dengan kawalan melalui APP. Rantai cahaya LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android, iOS . Terdapat pelekat 3M di bahagian belakang jalur untuk pemasangan dan pemasangan yang mudah di mana sahaja. Pakej ini merangkumi pengawal - sambungan dan kawalan Wi-Fi / Bluetooth, penyesuai dan jalur cahaya 1,5 meter. Untuk memanjangkan panjang jalur, adalah mungkin untuk membeli jalur LED tambahan dengan panjang 1,5 meter dan dengan demikian membuat panjang keseluruhan jalur / pencahayaan yang anda perlukan. Anda boleh membeli jalur LED tambahan di e-kedai kami.

Jalur cahaya LED pintar warna RGB - LED Twinkly 100 pcs LED

lampu jalur LED dikawal sekelip mata melalui aplikasi

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan. Lampu direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP20 . Jalur ini sepanjang 2 meter, bahagian yang diterangi dengan diod adalah 1,5 m dan mempunyai 100 lampu LED RGB.

jalur dipimpin garis twinkly

Hiasan jalur LED lampu - jalur 1,5M - TWINKLY LINE (100 pcs lampu)

lampu jalur yang dipimpin sekelip mata

Jalur cahaya terdiri daripada 100 keping lampu LED yang sesuai untuk hiasan apa pun. The   Diod RGB bermaksud bahawa lampu LED dapat membuat bayangan cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh menyesuaikan intensiti cahaya dan warna yang tepat dari skala warna. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa.

jalur led boleh diprogramkan melalui aplikasi

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda ingin mempunyai rantai ringan di dinding, bingkai berwarna dan kilauan LED di tingkap, dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

Hiasan cahaya yang indah - atur warna, animasi dan motif lampu LED anda sendiri untuk beberapa peranti LED

Hiasan cahaya LED sejagat dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

jalur LED rgb boleh diprogramkan

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitjalur LED wifi

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , pohon Cristmas anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

LED unik yang mempunyai semua warna pelangi yang terang

jalur cahaya yang diketuailampu led wifi

Ciri-ciri:

tambah 100 LED
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah Lampu RGB - skala 16 juta. warna
tambah Penggunaan sejagat
tambah Panjang 1,5 meter


Spesifikasi:

Model: TWL100STW-BEU
Bilangan dioda: 100
Ketahanan: IP20
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Panjang kabel: 2 meter
Panjang bahagian yang diterangi: 1,5 meter
Jenis LED: RGB
Kabel: hitam
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1A
Hayat mentol: lebih dari 30 000 jam


Kandungan Pakej:

Jalur cahaya 1x LED 1,5 meter dengan 100 diod + pengawal
Penyesuai 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Dávid H.

Lampu jalur LED Twinkly boleh diprogramkan 1,5 m - Twinkly Line - 100 pcs RGB + BT + WiFi

Saya membeli jalur yang dipimpin untuk ruang tamu, sebagai lapisan dalam dinding ruang tamu. Terima kasih kepada keupayaan untuk menukar lampu melalui telefon pintar, saya boleh menyesuaikan pencahayaan dengan mood saya. Sungguh bagus saya boleh mengawal berbilang jalur cahaya melalui satu aplikasi.
Aplikasi mudah alih
Pemasangan mudah
Diterjemah daripada: sk