Jalur lampu LED tambahan 1,5 m untuk Twinkly Line - 100 pcs RGB

Kod: 78-035
245,00 RM 195,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 162,50 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Jalur cahaya LED tambahan 1,5 m untuk Twinkly Line - 100 pcs RGB - digunakan untuk memanjangkan jalur cahaya LED - pelekat belakang.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Jalur lampu LED tambahan 1,5 m untuk Twinkly Line - 100 pcs RGB - digunakan untuk memanjangkan jalur cahaya LED - perekat belakang. Terdapat pelekat 3M di bahagian belakang jalur untuk pemasangan dan pemasangan yang mudah di mana sahaja. Pakej ini mengandungi jalur cahaya tambahan 1,5 meter , yang mudah disambungkan ke Twinkly Line utama dengan alat kawalan menggunakan penyambung terbina dalam. Jalur LED Twinkly Line dengan alat kawalan boleh dibeli di e-kedai kami. Buat panjang jalur / pencahayaan yang anda inginkan. Anda boleh menyambungkan beberapa jalur cahaya berturut-turut.

penyambung twinkly

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan. Lampu direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP20 . Jalur ini sepanjang 1,5 meter dan mempunyai 100 mentol LED RGB.

jalur rgb twinkly

Jalur hiasan bercahaya LED 1,5M - TWINKLY LINE (100 pcs lampu)

jalur yang dipimpin cahaya sekelip mata

Jalur cahaya terdiri daripada 100 keping lampu LED yang sesuai untuk hiasan apa pun. The   Diod RGB bermaksud bahawa lampu LED dapat membuat bayangan cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh menyesuaikan intensiti cahaya dan warna yang tepat dari skala warna. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa.

jalur LED diterangi melalui aplikasi yang boleh diprogramkan

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda ingin mempunyai rantai ringan di dinding, bingkai berwarna dan kilauan LED di tingkap, dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

Hiasan cahaya yang indah - atur warna, animasi dan motif lampu LED anda sendiri untuk beberapa peranti LED

Hiasan cahaya LED sejagat dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

jalur dipimpin sekelip mata

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitjalur LED wifi

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , pohon Cristmas anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

LED unik yang mempunyai semua warna pelangi yang terang

jalur cahaya yang diketuailampu led wifi

Ciri-ciri:

tambah 100 LED
tambah Penyambung sambungan terbina dalam
tambah Pelekat 3M di bahagian belakang
tambah Lampu RGB - skala 16 juta. warna
tambah Penggunaan sejagat
tambah Panjang 1,5 meter


Spesifikasi:

Model: TWL100ADP-B
Bilangan dioda: 100
Ketahanan: IP20
Sambungan: penyambung terbina dalam di kedua hujungnya
Panjang jalur: 1,5 meter
Jenis LED: RGB
Kabel: hitam
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1A
Hayat mentol: lebih dari 30 000 jam


Kandungan Pakej:

1x Jalur lampu LED tambahan 1,5 meter dengan 100 dioda
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian