Lampu jalur LED pintar RGB boleh atur cara 10m - Titik Berkelip - 60 pcs + BT + WiFi

Kod: 78-079
653,30 RM 465,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 387,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Lampu jalur LED pintar RGB boleh diprogramkan 10m - Titik Berkelip - dengan 200 pcs lampu LED, Bluetooth + WiFi dengan kawalan melalui APP.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu jalur LED pintar RGB boleh atur cara 10m - Titik Berkelip - dengan 200 pcs lampu LED, Bluetooth + WiFi dengan kawalan melalui APP. Jalur lampu LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan kedua-dua Android dan iOS. Jalur LED mempunyai warna kabel telus. Pakej ini termasuk pengawal - sambungan dan kawalan Wi-Fi/Bluetooth dan jalur cahaya 10 meter. Lampu RGB boleh laras II. generasi Twinkly.

Warna jalur cahaya LED berkelip-kelip RGB - Titik LED 200 pcs LED

jalur cahaya titik berkelip

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya paparan yang sama. Anda boleh mencipta animasi hebat anda sendiri yang akan mengisi dan mencerahkan seluruh bilik. Jalur ini direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP44 . Jalur cahaya adalah 10 meter panjang dan mempunyai 200 mentol LED RGB.

Jalur LED hiasan lampu - jalur 10M - TWINKLY DOTS (200 pcs lampu)

jalur lampu led 3m

Jalur cahaya terdiri daripada 200 keping lampu LED yang sesuai untuk sebarang hiasan. The   Diod RGB bermakna lampu LED boleh menghasilkan warna cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh melaraskan keamatan cahaya dan warna yang tepat daripada skala warna. Edisi khas ini termasuk penyepaduan rumah pintar dengan Google Assistant dan Amazon Alexa.

Hiasan cahaya yang cantik - tetapkan warna, animasi dan motif motif LED anda sendiri untuk beberapa peranti LED

lampu kelip-kelip usb

Hiasan anda boleh dibuat daripada beberapa peranti dan bentuk yang berbeza . Adakah anda ingin mempunyai rantai cahaya di dinding, bingkai berwarna dan berkilau LED di tingkap, dan pokok Krismas yang besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Cipta pemandangan anda sendiri dan kawalnya sekali gus dengan tema pencahayaan biasa.

lampu LED boleh diprogramkan

Aplikasi mudah alih yang canggih memadankan telefon pintar anda dengan peranti dan anda boleh mengawalnya dengan serta-merta. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan anda boleh menetapkan warna yang berbeza dengan mudah untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Kawalan adalah sangat mudah, pantas dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih daripada corak lalai, memuat turun corak baharu daripada Internet daripada galeri dalam talian atau mencipta tema anda sendiri dan menyimpannya.

Hiasan lampu LED universal dikawal melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

aplikasi mudah alih berkelip

Anda juga boleh mengawal keamatan cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda menetapkan lampu untuk hidup dan mati secara automatik mengikut jadual masa. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema dalam susunan kronologi dan menukarnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi berkelipkawalan lampu melalui telefon bimbitjalur led wifi

Dengan peranti USB MUSIC DONGLE pilihan, perhiasan cahaya anda akan bertindak balas kepada muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan bertukar kepada irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Terdapat beberapa corak dan tema yang tersedia untuk memilih "paparan mengikut muzik", yang boleh diedit dan ditetapkan untuk memenuhi keperluan anda. Lampu yang bertukar dalam irama muzik, sambil penyamaan grafik menari serta-merta di setiap parti. Peranti USB MUZIK adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-kedai kami.

muzik berkelip-kelip

Ciri-ciri:

tambah lagi 200 LED
tambah lagi Kawalan melalui aplikasi mudah alih
tambah lagi Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah lagi Cahaya RGB - skala 16 juta. warna
tambah lagi Penggunaan sejagat
tambah lagi Panjang 10 meter


Spesifikasi:

Model: TWD200STP-TEU
Bilangan diod: 200
Rintangan: IP44
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Panjang bahagian bercahaya: 10 meter
Jenis LED: RGB
Kabel: telus
Voltan masukan: 240V
Hayat mentol: lebih 30,000 jam


Kandungan Pakej:

1x jalur lampu LED 10 meter dengan 200 diod
1x Penyesuai
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

97%
97%
Julls

Lampu untuk rumah

Kawalan melalui telefon
Pemprosesan berkualiti tinggi, tiada bahasa Cina
Harga

Saya suka Krismas. Saya sentiasa menantikan hiasan yang kami buat bersama anak-anak, ia adalah satu kegembiraan yang besar untuk mereka. Tahun ini, rumah kami diterangi dengan lebih cantik berkat lampu Twinkly, yang boleh dikawal melalui aplikasi mudah alih dan menetapkan warna serta tema seperti yang dikehendaki. Kanak-kanak sangat gembira dengan mereka. 😊

Diterjemah daripada: sk