Jalur menegak LED 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi dengan dioda AWW 190 pcs - putih dipimpin

Kod: 78-019
606,30 RM 371,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 309,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Jalur menegak LED 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi dengan dioda AWW 190 pcs - LED putih dengan kawalan melalui aplikasi dalam telefon pintar.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Jalur menegak LED 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi dengan dioda AWW 190 pcs - LED putih dengan kawalan melalui aplikasi dalam telefon pintar. Rantai cahaya LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android dan iOS .

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan. Lampu direka untuk penggunaan dalaman dan luaran - perlindungan IP44 . Panjang rantai cahaya adalah 5 meter, ketinggian jalur menegak terpanjang adalah 60 cm.

Jalur menegak LED - Rantai cahaya TWINKLY 5M - 190pcs putih LED

jalur menegak diterangi LED

Jalur cahaya terdiri daripada 190 keping lampu LED yang sesuai untuk hiasan dinding. Lampu dibahagikan kepada 50 jalur menegak, yang mengandungi lampu LED dengan corak 2-4-6-2-5 keping jarak setiap 10 cm. Edisi emas ini merangkumi dioda AWW - yang boleh anda tetapkan, selain intensiti, warna putih yang sesuai seperti yang diperlukan - dari ambar, hingga putih hangat, hingga putih dingin. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa.

Lampu Krismas Depot Rumah - hiasan Krismas luaran dan dalaman

lampu LED wifi berwarna putih

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda ingin mempunyai perhiasan emas di dinding, bingkai berwarna di tingkap dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

mentol pintar natal

Rantai cahaya LED sejagat dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan.

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitjalur LED wifi

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , rantai cahaya anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Dengan MUZIK anda juga dapat menikmati permainan video, mengalami dimensi baru ketika bermain permainan! Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari dengan segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

Diod LED unik di mana anda boleh menetapkan warna putih yang tepat - dari ambar, hingga putih hangat, hingga putih sejuk

edisi emas sekelip mata

Ciri-ciri:

tambah 190 LED
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah Amber / emas, cahaya putih hangat dan putih sejuk
tambah Penggunaan sejagat
tambah Perlindungan IP44

Spesifikasi:

Model: TWI190GOP-TEU
Bilangan dioda: 190
Bilangan jalur menegak: 50
Skema jalur: lampu LED 2-4-6-2-5
Panjang kabel dari lampu pertama ke penyesuai: 3,5 m
Kawasan yang diterangi: 5x0,6 m (L x H)
Jarak diod LED: 10cm
Jarak jalur menegak: 10cm
Rintangan: IP44
Diameter diod: 4,3 mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Jenis LED: AWW matt + bersih, cekung
Kabel: lutsinar
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1A
Hayat mentol: lebih dari 30,000 jam


Kandungan Pakej:

Rantai cahaya LED 1x dengan 190 diod + pengawal
Penyesuai 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian