Jalur dipimpin RGB Lampu pintar - Twinkly Flex - 300 pcs RGB + BT + WiFi

Kod: 78-077
606,30 RM 371,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 309,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Jalur dipimpin RGB Lampu pintar boleh diprogramkan - 4 meter Twinkly Flex - dengan 300 pcs lampu LED RGB, Bluetooth + WiFi, kawalan melalui APP.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Jalur led RGB Lampu pintar boleh diprogramkan - 4 meter Twinkly Flex - dengan 300 keping lampu LED RGB, Bluetooth + WiFi, kawalan melalui APP. Rantai lampu LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android, iOS .

jalur lampu led berkelip-kelip

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya paparan yang sama. Anda boleh mencipta animasi hebat anda sendiri yang akan mengisi dan mencerahkan seluruh bilik. Jalur ini direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP20 . Jalur LED boleh laras fleksibel ini sepanjang 4 meter dan mempunyai 300 mentol LED RGB.

lentur kejap 2m

Jalur hiasan bercahaya LED 4M - TWINKLY FLEX (300 pcs lampu)

Jalur cahaya terdiri daripada 300 keping lampu LED yang sesuai untuk sebarang hiasan. The   Diod RGB bermakna lampu LED boleh menghasilkan warna cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh melaraskan keamatan cahaya dan warna yang tepat daripada skala warna. Edisi khas ini termasuk penyepaduan rumah pintar dengan Google Assistant dan Amazon Alexa.

jalur led lampu wifi

Hiasan anda boleh dibuat daripada beberapa peranti dan bentuk yang berbeza . Adakah anda ingin mempunyai rantai cahaya di dinding, bingkai berwarna dan berkilau LED di tingkap, dan pokok Krismas yang besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Cipta pemandangan anda sendiri dan kawalnya sekali gus dengan tema pencahayaan biasa.

jalur lampu led berwarna

Hiasan lampu LED universal dikawal melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Hiasan cahaya yang cantik - tetapkan warna, animasi dan motif lampu LED anda sendiri untuk beberapa peranti LED

jalur dipimpin fleksibel

Aplikasi mudah alih yang canggih memadankan telefon pintar anda dengan peranti dan anda boleh mengawalnya dengan serta-merta. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan anda boleh menetapkan warna yang berbeza dengan mudah untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Kawalan adalah sangat mudah, pantas dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih daripada corak lalai, memuat turun corak baharu daripada Internet daripada galeri dalam talian atau mencipta tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih berkelip

Anda juga boleh mengawal keamatan cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda menetapkan lampu untuk hidup dan mati secara automatik mengikut jadual masa. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema dalam susunan kronologi dan menukarnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi berkelipkawalan lampu melalui telefon bimbitjalur led wifi

Dengan peranti USB MUSIC DONGLE pilihan, jalur cahaya anda akan bertindak balas kepada muzik yang dimainkan di dalam bilik, lampu akan bertukar dan bertukar kepada irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Terdapat beberapa corak dan tema yang tersedia untuk memilih "paparan mengikut muzik", yang boleh diedit dan ditetapkan untuk memenuhi keperluan anda. Lampu yang bertukar dalam irama muzik, sambil penyamaan grafik menari serta-merta di setiap parti. Peranti USB MUZIK adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-kedai kami.

muzik berkelip-kelip

LED unik yang mempunyai semua warna pelangi yang terang

jalur cahaya yang dipimpinlampu led wifi

Ciri-ciri:

tambah lagi 300 LED
tambah lagi Kawalan melalui aplikasi mudah alih
tambah lagi Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah lagi Cahaya RGB - skala 16 juta. warna
tambah lagi Penggunaan sejagat
tambah lagi Panjang 4 meter


Spesifikasi:

Model: Jalur berkelip 4.0m
Bilangan diod: 300
Rintangan: IP20
Diameter diod: 4.3 mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Panjang: 4 meter
Jenis LED: RGB berselerak rata
Kabel: putih
Voltan masukan: 240V
Kekerapan: 50-60Hz
Voltan keluaran: 15W 5V/3A
Hayat mentol: lebih 30,000 jam


Kandungan Pakej:

Jalur lampu LED 1x 4 meter dengan 300 diod + pengawal
1x Penyesuai
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian