Topeng muka untuk lelaki yang boleh dicuci 3D - misai dengan janggut

Kod: 75-079
75.00 RM 45.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 37.50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Topeng muka untuk lelaki yang boleh dicuci 3D - misai dengan janggut. Topeng lucu (mascarilla) ini bergaya dan melindungi bagi sesiapa sahaja - uniseksnya.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka untuk lelaki yang boleh dicuci 3D - misai dengan janggut. Topeng lucu (mascarilla) ini bergaya dan melindungi bagi sesiapa sahaja - uniseksnya. Topeng muka 3D lucu untuk lelaki dan wanita. Topeng pelindung menawarkan penggunaan serba boleh untuk sesiapa sahaja yang memerlukan perlindungan peribadi yang lebih baik, untuk ahli keluarga atau rakan. Ia melindungi dari habuk, jadi sesuai, misalnya, untuk aktiviti luar, ia menangkap zarah kecil di udara dan oleh itu merupakan pencegahan yang sesuai semasa musim selesema (sebagai pelindung) Cara anda menggunakannya, terpulang kepada anda. Topeng lucu boleh digunakan berulang kali . Sutera sintetik dari mana tirai dibuat, bertindak lembut pada sentuhan dan memberikan keanjalan topeng.

Topeng lucu dengan senyuman diperbuat daripada sutera sintetik - ia mampu menangkap kotoran dan bahan pencemar . Topeng pelindung muka reka bentuk moden dijual dalam talian - dalam stok anda boleh membeli perlindungan pernafasan terbaik di e-kedai kami. Kelebihan hebat mereka adalah reka bentuk yang lucu dan bergaya, yang mana anda tidak akan dapat dilupakan dan mengukirkan senyuman di wajah orang di sekitar anda. Topeng muka adalah kaedah yang paling meluas dan berkesan, digunakan bukan hanya pada musim virus atau bakteria (seperti COVID 19 - Corona). Di sini anda akan menemui topeng yang tidak hanya berkesan dan melindungi, tetapi juga kelihatan dan terasa sejuk, bergaya dan lucu.

Reka bentuk, topeng bergaya dan lucu pada wajah sutera sintetik akan melindungi anda dan memberi senyuman di wajah orang di sekitar anda.

Misai dan janggut cetak topeng 3d

Bertanggungjawab kepada diri sendiri dan persekitaran anda dan melindungi kesihatan anda dan juga kesihatan orang yang anda sayangi

penggunaan topeng muka

Adalah penting bahawa kita melindungi diri kita dan menjaga keselamatan persekitaran kita. Topeng muka adalah kaedah yang paling meluas dan berkesan, digunakan bukan hanya pada musim virus atau bakteria (seperti COVID 19 - Corona), tetapi juga ketika bekerja di persekitaran yang berdebu (asap, zarah debu). Kerana kenyataan bahawa ia terbuat dari sutera sintetik , agak mudah bernafas melalui topeng dan juga memberikan keselesaan yang dijamin.

Tali telinga topeng lembut dan panjangnya boleh disesuaikan - topeng sutera sintetik sesuai untuk semua jenis wajah - untuk lelaki dan wanita

Spesifikasi:

Saiz: lebih kurang 20x11,5 cm (topeng elastik)
Bahan: Sutera sintetik

Kandungan Pakej:

1x topeng pelindung muka

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian