Topeng muka Star Wars Darth VADER - 100% poliester

Kod: 75-064
72,00 RM 43,20 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 36,00 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Topeng muka Star Wars Darth VADER - 100% poliester. Topeng pelindung kami kalis air dengan kemungkinan memasukkan penapis tambahan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Star Wars Darth VADER - 100% poliester. Topeng pelindung kami tahan air dengan kemungkinan memasukkan penapis tambahan ke dalam beg dalaman (namun, ia juga boleh digunakan tanpa penapis) dan menawarkan penggunaan serba boleh untuk sesiapa sahaja yang memerlukan perlindungan peribadi yang lebih baik, untuk ahli keluarga atau rakan. Ia melindungi dari habuk, jadi sesuai untuk aktiviti luar, misalnya, ia menangkap zarah-zarah kecil di udara dan oleh itu merupakan pencegahan yang sesuai semasa musim selesema (sebagai pelindung). Cara anda menggunakannya, terpulang kepada anda. Topeng poliester boleh digunakan berulang kali . Letakkan topeng di dalam mangkuk atau singki dan tuangkan air dengan suhu lebih kurang. 30 - 40 ° C dan basuh perlahan-lahan. Berkat 100% mikrofiber poliester, topeng kering dengan cepat.

Topeng berwarna dengan corak terbuat dari 100% poliester, berkat ia dapat menangkap kotoran dan bahan pencemar dengan lebih berkesan daripada bahan lain yang digunakan dalam pembuatan topeng muka. Topeng muka moden dijual dalam talian - dalam stok anda boleh membeli perlindungan pernafasan terbaik di e-kedai kami. Kelebihan hebat mereka adalah reka bentuk yang bergaya dan bergaya, yang mana anda tidak akan dapat dilupakan. Topeng muka adalah kaedah yang paling meluas dan berkesan, digunakan bukan hanya pada musim viral atau bakteria (seperti COVID 19 - Corona). Di sini anda akan menemui topeng berwarna yang tidak hanya berkesan dan melindungi, tetapi juga kelihatan sejuk dan bergaya .

Reka bentuk dan topeng WATERPROOF bergaya 100% poliester dengan poket di mana mungkin untuk memasukkan PENAPIS tambahan

Topeng muka Darth Vader

Bertanggungjawab kepada diri sendiri dan persekitaran anda dan melindungi kesihatan anda dan juga kesihatan orang yang anda sayangi

penggunaan topeng muka

Adalah penting bahawa kita melindungi diri kita dan menjaga keselamatan persekitaran kita. Topeng muka adalah kaedah yang paling meluas dan berkesan, digunakan bukan hanya pada musim virus atau bakteria (seperti COVID 19 - Corona), tetapi juga ketika bekerja di persekitaran yang berdebu (asap, zarah debu). Oleh kerana ia diperbuat daripada 100% poliester, agak mudah bernafas melalui topeng dan juga memberikan keselesaan yang dijamin.

Tali telinga topeng lembut dan panjangnya boleh laras - topeng poliester 100% kalis air dan sesuai untuk semua jenis wajah - untuk lelaki dan wanita

topeng muka kalis air

Spesifikasi:

Saiz: 21x12,5 cm
Bahan: 100% poliester mikrofiber
Ketahanan air: ya

Kandungan Pakej:

1x topeng muka

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

90%