Topeng muka pelindung - 100% kapas hitam

Kod: 75-005
43,20 RM 19,20 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 15,98 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Topeng muka pelindung - 100% kapas hitam. Topeng muka pelindung - 100% kapas hitam. Topeng muka hitam ini menawarkan penggunaan serba boleh bagi mereka yang memerlukan perlindungan yang lebih tinggi.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka pelindung - 100% kapas hitam. Topeng muka hitam ini menawarkan penggunaan serba boleh bagi mereka yang memerlukan perlindungan yang lebih tinggi untuk diri mereka sendiri, ahli keluarga atau rakan-rakan. Ia melindungi dari debu, jadi sesuai untuk aktiviti luar, ia menangkap zarah-zarah kecil di udara dan oleh itu merupakan pencegahan yang sesuai semasa musim influenza (sebagai pelindung). Cara anda menggunakannya, terpulang kepada anda. Di e-shop kami, anda akan menemui topeng berwarna-warni yang tidak hanya berkesan dan melindungi tetapi juga kelihatan sejuk dan bergaya. Topeng warna dengan corak terbuat dari 100% kapas, sehingga dapat menangkap kotoran dan bahan pencemar dengan lebih efektif daripada bahan lain yang digunakan dalam pembuatan topeng muka. Topeng muka tekstil dijual dalam talian - anda boleh membeli perlindungan pernafasan terbaik di e-kedai kami.

Jalur telinga lembut dan elastik - topeng sesuai untuk semua jenis wajah untuk lelaki dan wanita

topeng muka anjal

Adalah penting bahawa kita melindungi diri kita dan menjaga keselamatan persekitaran kita. Topeng muka adalah kaedah yang paling meluas dan berkesan yang digunakan bukan sahaja pada musim virus atau bakteria (seperti COVID 19 - Corona) , tetapi juga ketika bekerja di persekitaran yang berdebu atau melakukan sukan luar - di mana ia berfungsi sebagai pelindung debu pelindung (berbasikal, skateborading, bermain ski). Kerana terbuat dari kapas, melaluinya anda dapat bernafas dengan mudah dan memberikan sedikit keselesaan.

Topeng muka kapas dengan corak akan melindungi anda dari:

topeng muka kapas

Spesifikasi:

Saiz: 20x12,5 cm
Bahan: 100% kapas

Kandungan Pakej:

1x Pelindung hitam

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (9)

98%