Monumen dunia 15pcs - peniti pada peta kayu

Kod: 66-056
188,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 156,65 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Set 15pcs monumen dunia - peniti pada peta kayu. PUSHPINS - monumen seperti Keajaiban dunia

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Set 15pcs monumen dunia - pin tolak pada peta kayu. PUSHPINS - monumen seperti keajaiban dunia digunakan untuk menandakan bangunan kegemaran anda di peta dinding dunia anda , mempunyai monumen anda di depan mata anda. Adakah anda selalu mengagumi keagungan BANDAR EIFEL, atau adakah anda lebih gemar akan kebanggaan benua Asia - Tembok Besar China , atau simbol dunia baru - LEMBAGA NEGERI Amerika? Anda akan menemui semua monumen ini dan banyak lagi dalam set ini. Peta kayu adalah tambahan yang sangat estetik dan popular di rumah / pangsapuri, pejabat atau premis perniagaan anda. Mereka sudah kelihatan asli, tetapi dengan bantuan pin ini, anda akan memberi mereka watak istimewa . Pemprosesan miniatur tepat dari bangunan-bangunan terkenal di dunia ini pasti akan menarik perhatian semua orang di persekitaran anda.

Monumen TOP yang dibina oleh seorang lelaki di peta anda.

monumen dan tempat bersiar-siartolak pembinaan dunia dan bangunan

Pemprosesan terperinci dan sangat berkualiti tinggi dari bangunan paling terkenal di dunia - diperbuat daripada kayu.

tolak pada peta kayumonumen pushpins - untuk peta kayu

Dalam set ini, anda akan menemui bangunan dunia berikut:

Colosseum - runtuhan amfiteater besar di tengah Rom - kini menjadi dominan seni bina Rom.
Menara Eiffel - adalah struktur logam yang dibina di Champ de Mars berhampiran Seine di Paris, pada masa pembinaannya adalah bangunan tertinggi di dunia.
Sagrada Familia - adalah sebuah basilika besar di Barcelona, yang sedang dalam pembinaan sejak tahun 1882. Penyelesaiannya yang diharapkan dijadualkan pada tahun 2026 - perayaan perayaan ulang tahun ke-100 kematian arkitek kuil ini, Antonio Gaudí.
Burg Khalifa - adalah bangunan pencakar langit di kota Dubai di Emiriah Arab Bersatu, setelah siap pada tahun 2010 ia telah menjadi bangunan tertinggi di dunia.
Pagoda - sebutan untuk kuil jenis Asia Timur, digunakan untuk memelihara tinggalan suci, setiap lantai mempunyai atap gelongsor.
Menara Condong Pisa - ketika bangunan itu sampai di tingkat tiga dan ketinggian 11 meter, dasar cincin condong ke sisi dengan tepat 15 cm. Pisano cuba mengimbangkan kecondongan di tingkat empat, tetapi dia gagal.
Big Ben - nama "Big Ben" biasanya digunakan untuk keseluruhan menara, tetapi sebenarnya ia adalah nama loceng terbesar di menara, loceng ini selalu berdering setiap jam.
Piramid - dibina sebagai makam penguasa kuno dan keluarga mereka, terutamanya semasa kerajaan Lama dan Tengah.
Bangunan Parlimen di Hungary - adalah salah satu simbol kebangsaan Hungary dan salah satu bangunan kerajaan tertua di Eropah. Sejak tahun 1989, ia juga menjadi simbol pengembalian Hungaria kepada kebebasan dan demokrasi.
Tembok Besar China - adalah sistem kubu lama yang membentang di seluruh utara China, dibina pada zaman Dinasti Ming dan mencapai sejauh 8,850 km.
Taj Mahal - ini adalah makam di Agra, India. dibina oleh Shah Jahan untuk mengenang isterinya Mumtaz Mahal, 28 jenis permata dan batu permata yang berlainan dipasang di atas marmar.
Machu Picchu - juga dikenal sebagai Kota Hilang dari Incas, adalah sebuah kota yang diciptakan oleh orang Incas, pada ketinggian 2430 meter di atas permukaan laut di permatang gunung di atas Lembah Urubamba di Peru.
Patung Liberty - New York. bahagian-bahagian individu patung itu sendiri dibuat di Perancis di bawah kepimpinan pengukir Frédéric Auguste Bartholdi. Bagi negara Amerika itu adalah simbol kebebasan.
Sydney Opera House - pembangunnya diilhamkan oleh motif dari alam semula jadi, ia dibentuk oleh cangkang atau angsa yang ingin dilepaskan. Bangunan yang paling terkenal di Australia.
Patung Yesus Kristus - (Kristus Penebus). Ia terletak di bukit setinggi 700 meter Corcovado - Rio de Janeiro, Brazil. Tingginya 30 meter, menggambarkan Kristus dengan tangan terentang, isyarat ini adalah untuk menunjukkan belas kasihan dan kegembiraan kemerdekaan.
Kandungan Pakej:
Pushpin 15x yang menggambarkan bangunan paling terkenal di dunia
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian