Kostum - Iron Man

Kod: 91-002
277,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 231,10 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Kostum - Iron Man - pakaian morph baru kami adalah kostum Iron Man terbaik, yang boleh anda beli. Berubah menjadi wira terbesar di dunia sebagai Tony Stark

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kostum - Iron Man - pakaian morph baru kami adalah kostum Iron Man terbaik, yang boleh anda beli. Berubah menjadi wira terbesar di dunia sebagai Tony Stark. Dan untuk pertama kalinya dalam sejarah, kostum Iron Man Berlesen ini membolehkan anda menembak dengan penghalau tangan. Karnival Morph Karnival yang terbaik untuk Halloween, karnival, diskotik, di kelab, di pesta atau festival adalah pelaburan yang paling tepat untuk anda jika anda ingin mengambil perhatian dan sangat keren. Sesuai sebagai hadiah khas untuk orang tersayang. Kostum boleh dibeli secara dalam talian di e-shop kami. Dan bersiaplah untuk banyak foto dan video kerana anda akan menjadi pusat perhatian.

Kostum Ironman

Kostum Kostum - jahitan berganda di seluruh bahagian dalam kostum memastikan umur panjang, sementara dua ritsleting membolehkan morfing dan demorphing cepat dan mudah. Gabungan bahan khas memastikan daya tarikan yang lebih besar dan spandex 13% (elastane) menjamin bukan sahaja reka bentuk yang hebat , tetapi juga pemakaian yang selesa.

Kostum dirancang dengan teliti oleh campuran elastane rahsia kami, yang bermaksud bahawa kostum kami sesuai dengan anda , tahan lebih lama dan membawa anda keseronokan berjam-jam. Dengan begitu banyak corak yang hebat, anda dapat Morph kepada pahlawan super kegemaran anda, haiwan yang menakjubkan dan raksasa Halloween yang menakutkan.

Untuk maklumat lanjut:

Lebih menyeronokkan, lebih banyak tindakan, lebih banyak rakan, lebih banyak cerita dan pengalaman
Dibuat dari bahan berkualiti tinggi untuk keselesaan dan ketahanan maksimum.

saiz meja kostum morph karnival

Saman Morph tidak sesuai dengan pakaian biasa! Sila perhatikan carta ukuran kami dengan teliti untuk memastikan bahawa anda memilih ukuran yang tepat. Pemilihan kostum morph berdasarkan pada ketinggian, jadi jangan risau jika anda mempunyai ukuran pakaian yang lebih besar atau lebih kecil.

Perbincangan produk (1)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Fil

Saiz sut

Filip Daniel balas

Salam, saya nak tanya saiz. Saya tinggi 190 cm, jadi saya tidak pasti sama ada saiz XL masih sesuai dengan saya? Terima kasih

Diterjemah daripada: cs
Cool Mania

Kostum - Iron Man

Mario Bruchanik balas

Hello, ya mengikut jadual ia sepatutnya sesuai dengan anda.

Diterjemah daripada: cs
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian