Topeng muka Deadpool - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-289
145,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 120,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Topeng muka Deadpool - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Deadpool (topeng) untuk kanak-kanak dan orang dewasa diperbuat daripada 100% lateks asli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Deadpool - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Deadpool (topeng) untuk kanak-kanak dan orang dewasa diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng Deadpool

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Deadpool ialah anti-wira yang tidak konvensional daripada komik dan filem. Topengnya menangkap rupa yang tersendiri. Topeng Deadpool membolehkan anda berubah menjadi tokoh lucu dan aksi ini di pelbagai acara pakaian. Ini cara yang bagus untuk menambahkan sedikit keseronokan luar biasa pada majlis pakaian anda. Oleh itu, topeng lateks dalam bentuk Deadpool ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Deadpool paling menyerlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng Muka Dewasa Deadpool

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Kandungan Pakej:

1x topeng Deadpool

Perbincangan produk (2)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Kar

topeng deadpool

Karina balas

Nak mask yang boleh sarung dari belakang pun macam tu?

Diterjemah daripada: sk
0
Kar

topeng deadpool

Karina balas

Nak mask yang boleh sarung dari belakang pun macam tu?

Diterjemah daripada: sk
0
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian