Set Hadiah Mewah - Pen Fountain + 5 Biji + Penyangga + Pembuka Surat + Setem Lilin

Kod: 100-024
371,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 309,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Set hadiah mewah - Pen pancutan + 5 biji mata + kaki + pembuka surat + cop lilin (meterai) adalah permata sebenar dan hadiah eksklusif.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Set hadiah mewah - Pen dakwat dengan bulu + 5 biji mata + kaki + pembuka surat + setem lilin adalah permata sebenar dan hadiah eksklusif. Pen istimewa ini membawa keindahan zaman lampau dan membolehkan anda menghidupkan seni kaligrafi dengan gaya yang elegan.

pen dengan dakwat nib kaligrafi bulu celup dakwat set pen

Hadiah luar biasa untuk pencinta tulisan dan gaya vintaj

Pen kaligrafi antik adalah hiasan asli dan bergaya yang akan menarik bukan sahaja penulis, artis dan pencinta buku, tetapi juga orang yang suka perkara retro. Peletakannya di atas meja kerja benar-benar luar biasa, kerana ia meluaskan ruang secara visual dan mewujudkan suasana kerja yang menyenangkan. Dengan keanggunan dan sejarahnya, pen ini boleh menjadikan setiap pejabat atau belajar selesa. Dapatkan inspirasi daripada daya tarikan kaligrafinya dan masuk ke dunia penulisan dengan gaya yang unik.

Set pen kaligrafi retro dengan mata ganti

Ekspresi artistik dengan 5 mata pena kaligrafi berbeza

Seni khat adalah seni yang lahir daripada kemahiran dan minat menulis. Pen kaligrafi antik memberikan kreativiti dan ekspresi tanpa had kepada juru khat. Dengan 5 biji mata yang berbeza, pelbagai kesan dan gaya penulisan boleh dicapai. Nib halus membolehkan penulisan yang tepat dan terperinci, yang sesuai untuk mencipta garisan nipis dan halus. Sebaliknya, nib yang lebih tebal menawarkan kemungkinan untuk mencipta huruf yang lebih luas dan lebih ekspresif, memberikan kekuatan dan ekspresi karya kaligrafi anda.

Set pen kaligrafi - set pen dakwat celup bulu kaligrafi

Set hadiah mewah

Set hadiah mewah ini termasuk pen celup dakwat biru dengan pemegang logam yang dicantumkan nib asal dan dirian logam yang bergaya. Bersama-sama mereka membentuk hiasan bergaya setiap meja kerja. Set ini juga termasuk botol kaca dengan dakwat biru. Pen itu juga mengandungi nib berkualiti tinggi, yang sangat menyenangkan untuk ditulis. Tetapi dalam pakej anda akan menemui 5 lagi nibs yang mempunyai hujung lebar yang berbeza. Ia juga termasuk set setem lilin tersuai (meterai) serta pembuka surat eksklusif.

set hadiah mewah pen kaligrafi + aksesori

Spesifikasi:

  • Versi logam pen
  • Asas logam
  • Dakwat biru


Kandungan Pakej:

2x pen kaligrafi antik
5x biji kaligrafi
1x dakwat biru
1x asas logam
1x Pembuka surat emas
1x Set setem lilin (meterai)

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

99%
99%
Susana Hoffer

Set pen

Pemandangan sejarah yang bagus
Ia sebenarnya berfungsi
Kuantiti aksesori pen

Dibeli sebagai hadiah untuk anak saya. Dia sangat gembira, dia suka sejarah dan set ini dibuat dengan sangat baik. Ia juga termasuk meterai dan lilin - hadiah yang sangat asli.

Diterjemah daripada: sk