Set sushi - set maki (set pembuat atau kit dari buluh asli 100%)

Kod: 11-403
371,30 RM 197,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 164,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Sushi set - set maki (set pembuat atau kit dari 100% buluh asli) sushi maiking atau penyediaan tidak pernah semudah ini dengan set hadiah ini.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Sushi set - set maki (set pembuat atau kit dari 100% buluh asli) sushi maiking atau penyediaan tidak pernah semudah ini dengan set hadiah ini. Sediakan makanan kegemaran anda dengan cepat dan mudah. Set sushi tidak boleh hilang di dapur mana-mana peminat masakan Asia, hanya dengan beberapa langkah mudah anda dapat membuat sushi paling indah yang pernah anda lihat. Masakan Asia baru-baru ini menjadi sangat popular, namun, ini juga ditunjukkan dalam harga akhir masakan Asia atau sushi. Jadilah chef sushi profesional berkat set Maki kami.

Telah diketahui bahawa membuat sushi yang enak dan cantik sama sekali tidak mudah, pengeluaran sushi juga rumit. Walaupun anda sudah siap semuanya dan ramuannya dimasak dengan sempurna, semuanya boleh menjadi salah semasa memerah atau menggulung maki. Walau bagaimanapun, set maki akan menjamin struktur yang sekata dan tegas yang diperlukan untuk sushi roll yang sempurna. Set sushi akan membolehkan anda membuat makanan Asia yang sempurna yang akan disukai semua orang.

Set sushi - membuat sushi tidak pernah semudah ini dan lebih semula jadi. Cukup buat sushi atau maki pada bila-bila masa.

set pembuat sushi - membuat kit seperti hadiah

Sediakan bahan-bahannya dan dalam beberapa langkah mudah sediakan sushi mengikut citarasa dan citarasa anda. Set itu sendiri sangat tahan lama - berkat kenyataan bahawa ia terbuat dari 100% buluh dan untuk alasan yang sama, pembersihannya bebas masalah dan mudah. Terima kasih kepada set Maki yang istimewa, setiap hari raya akan menjadi unik dan kunjungan anda, keluarga atau rakan anda akan terus terpukau dari sushi sempurna yang telah anda sediakan untuk mereka.

tambah Penyediaan maki / sushi yang mudah
tambah Diperbuat daripada buluh 100% sebenar
tambah Reka bentuk tradisional yang indah

Ciri-ciri:

Bahan: buluh 100%
Bentuk romantik: 20 x 6 x 6 cm
Dimensi Batang Buluh: 23 x 13 x 4 cm
Dimensi Penekan Buluh: 20 x 6 x 3,5 cm
Berat: 682 gram

Kandungan Pakej:

1x set Maki
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Sushimajster

Set sushi

diperbuat daripada buluh

Sushi atau maki yang sempurna boleh dibuat dengannya. Sebelum itu, saya membuatnya dengan tangan, tetapi ia tidak begitu bagus dan sekata, dan bahagian dalam lebih berselerak - bagus untuk saya!

Diterjemah daripada: sk