Dudukan mudah alih - warna kulit telefon pintar mewah berwarna hitam

Kod: 96-043
225,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 187,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Dudukan mudah alih - warna kulit telefon pintar mewah berwarna hitam. Aksesori elegan untuk pejabat yang mewah dan bergaya.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Dudukan mudah alih - warna kulit telefon pintar mewah berwarna hitam. Aksesori elegan untuk pejabat yang mewah dan bergaya. Berikan telefon pintar anda tempat yang luar biasa dan sentiasa ada di satu tempat - tempat kulit! Karakter perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi - kulit sintetik. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kulit sintetik 100% kelas pertama, semua buatan tangan dan dijahit dengan jujur ​​dan diproses oleh produksi HAND MADE . Reka bentuk unik kulit hitam kelihatan berkelas - aksesori mewah untuk pejabat, ruang kerja. Dudukannya universal untuk semua jenis telefon pintar. Tempatnya kelihatan mewah dan elegan berkat penggunaan bahan kelas pertama dalam pengeluaran. Aksesori kulit yang berkelas berwarna hitam pasti memikat hati semua orang.

Meja telefon meja - kulit

pendirian telefon bimbit kulit

100% buatan tangan dan 100% kulit sintetik - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik berkualiti (Eksklusif) yang digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian dibuat secara eksklusif buatan tangan .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan kekejaman terhadap haiwan. Bahan-bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, baik semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pembuatan set pejabat dan aksesori adalah kulit sintetik 100% (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit binatang asli, dan tidak ada satupun binatang yang terluka.

kulit buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah Produk berkualiti tinggi dan elegan
tambah Diperbuat daripada kulit sintetik
tambah 100% TANGAN DIBUAT
tambah Reka bentuk mewah: kulit hitam

Spesifikasi:

Bahan: kulit sintetik
Warna: kulit hitam

Kandungan Pakej:

1x Dudukan telefon

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian