Dudukan bingkai gambar - pemegang gambar kulit mewah hitam 21,5x17,5 cm

Kod: 96-044
211,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 176,25 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Papan bingkai gambar - pemegang gambar kulit mewah warna hitam 21,5x17,5 cm, buatan tangan 100% - aksesori unik untuk pejabat.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Dudukan bingkai gambar - pemegang gambar kulit mewah warna hitam 21,5x17,5 cm, buatan tangan 100% - aksesori unik untuk pejabat .   Foto atau potret yang sempurna layak mendapat tempat yang luar biasa - bingkai kulit!   Karakter perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi - kulit sintetik. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kulit sintetik 100% kelas pertama, semua buatan tangan dan dijahit dengan jujur dan diproses oleh produksi HAND MADE . Reka bentuk unik kulit hitam kelihatan berkelas - aksesori mewah untuk pejabat, ruang kerja. Bingkai ini mempunyai dimensi 21,5x17,5x1 cm, ia kelihatan mewah dan elegan berkat penggunaan bahan kelas pertama pada produksi. Aksesori kulit yang berkelas berwarna hitam pasti memikat hati semua orang.

Bingkai foto - kulit hitam

bingkai foto kulit

100% buatan tangan dan 100% kulit sintetik - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik berkualiti (Eksklusif) yang digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian dibuat secara eksklusif buatan tangan .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan kekejaman terhadap haiwan. Bahan-bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, baik semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pembuatan set pejabat dan aksesori adalah kulit sintetik 100% (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit binatang asli, dan tidak ada satupun binatang yang terluka.

kulit buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah Produk berkualiti tinggi dan elegan
tambah Diperbuat daripada kulit sintetik
tambah 100% TANGAN DIBUAT
tambah Reka bentuk mewah: kulit hitam

Spesifikasi:

Bahan: kulit sintetik, plastik lutsinar, logam
Warna: kulit hitam
Warna aksesori logam: emas

Kandungan Pakej:

Bingkai foto kulit 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian