Set meja pejabat mewah biru daripada kulit - 7 pcs (Buatan Tangan)

Kod: 96-047
1 123,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 936,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Set meja pejabat mewah berwarna biru daripada kulit - 7 keping aksesori diperbuat daripada kulit mewah sintetik berwarna biru, 100% buatan tangan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Set meja pejabat mewah berwarna biru daripada kulit - 7 keping aksesori diperbuat daripada kulit mewah sintetik berwarna biru, 100% buatan tangan. Set meja unik berkualiti tinggi ini akan menjadikan pejabat anda tempat yang sama sekali berbeza. Watak perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan kulit sintetik berkualiti tinggi. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kulit sintetik 100% kelas pertama, semuanya buatan tangan dan dijahit secara jujur serta diproses oleh pengeluaran BUATAN TANGAN . Reka bentuk unik kulit biru kelihatan sangat berkelas dan mulia - aksesori mewah untuk pejabat atau bilik kerja. SET kulit terdiri daripada 7 keping bekalan pejabat: pad kerja, pemegang pen, kaki telefon bimbit, pemegang kertas nota, pad minuman, pad tetikus dan satu set pen emas - mata bola dan pen mata air.

set meja pejabat elegan warna biru

Penyangga kulit di atas meja yang diperbuat daripada kulit biru dengan + pen emas - pen SET terdiri daripada pen mata air dan pen mata bola. Set pen ini memberi anda peluang untuk menggunakan pen yang berbeza untuk tujuan penulisan yang berbeza. Anda boleh menggunakan pen mata bola untuk menulis biasa, dan pen mata air digunakan untuk menandatangani kontrak dan dokumen penting lain. Keseluruhan set kelihatan mewah dan elegan terima kasih kepada penggunaan bahan kelas pertama pada pengeluaran. Hiasan meja ini akan membolehkan anda mengakses pen jika perlu. Tiada lagi mencari pen di atas meja atau di dalam laci.

set pen mewah warna emas

100% buatan tangan dan 100% kulit sintetik - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

pad tetikus kulit

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik kualiti kelas pertama (Eksklusif) digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian adalah buatan tangan secara eksklusif .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan sebarang kekejaman terhadap haiwan. Bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, sama ada semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pengeluaran set pejabat dan aksesori adalah 100% kulit sintetik (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit haiwan asal, dan tiada haiwan yang cedera.

kulit buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah lagi Produk berkualiti tinggi dan elegan
tambah lagi Diperbuat daripada kulit sintetik
tambah lagi 100% BUATAN TANGAN
tambah lagi Reka bentuk mewah: kulit biru
tambah lagi 7 keping aksesori pejabat

Spesifikasi:

Bahan: kulit sintetik, logam
Warna: kulit biru
Warna logam aksesori: emas

Kandungan Pakej:

1x alas kerja
1x pen berdiri
1x pemegang kertas nota
1x pendirian telefon bimbit
1x pad minuman
1x pad tetikus
1x set pen emas dengan tapak: mata bola dan pen air pancut.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian