Peranti pendengaran pengintip

Kod: 09-001
371,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 309,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Peranti pendengaran perisik dijual anda boleh membeli di kedai dalam talian kami dengan harga murah. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Perlindungan pembeli

 • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
 • Waranti untuk produk - 24 bulan
 • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Mengapa kita yang terbaik?

Lebih 35,000 Pelanggan YT Lebih 1,000 Ulasan video YT 10 juta pandangan
Profesional perundingan
Ketua pasaran sudah 12 tahun
Semua produk kita sedang menguji

Penerangan produk

Peranti pendengaran pengintip yang ringkas dan berkesan . Dengan alat pendengaran pengintip audio ini, anda dapat mendengar perbualan melalui dinding dan halangan lain. Jadi bagaimana ia berfungsi? Mudah anda menghidupkan Peranti pendengar, memasukkan fon telinga, dan kemudian letakkan pepijat audio di dinding dan dengarkan apa yang diperkatakan.

Peranti pendengaran pengintip ini berfungsi dengan memperkuat getaran audio. Semasa orang bercakap di dalam bilik, suara mereka berada di jalur gelombang tertentu, dan bergantung pada seberapa kuat mereka bercakap, jalur gelombang bergerak dalam jarak pendek atau jauh, yang diambil dan diperkuat oleh peranti ini.

Peranti pendengaran pengintip boleh anda beli di kedai dalam talian kami dengan harga terbaik.

alat mendengar pengintip

Sensor pada alat audio pengintip ini merasakan getaran memukul dinding, siling dan lantai dan menguatkannya sehingga anda dapat mendengar apa yang diperkatakan. Sekiranya jalur gelombang rendah, yang bermaksud orang bercakap dengan nada yang lebih rendah, maka anda boleh menggunakan kawalan kelantangan di bahagian belakang peranti ini untuk menyesuaikan kelantangan dan meningkatkan sensor penguatan . Ini benar-benar menjadikan "intipan" lebih lucu dan produktif.

Tidak ada yang benar-benar bercakap benar ke wajah anda. Jadi mengapa tidak mencari kebenaran! Dan anda mungkin sangat terkejut dengan apa yang orang boleh katakan ketika anda tidak berada di sekitar. ;-). Oleh itu, sama ada anda berada di hotel, rumah anda, atau hanya di bilik sebelah, anda akan mengetahui apa yang mereka katakan.

Alat pendengar Gadget pemeriksa adalah peranti pengintip yang sangat sensitif , dan harus digunakan dengan berhati-hati.

Spesifikasi Produk

 • Fungsi utama: mendengar bug pengintip
 • Warna: perak
 • Parameter:
  - Jack fon kepala 3.5mm
  - Penyambung USB
  - Sensor
  - Butang ON / OFF
 • Bekalan kuasa: Bateri litium terbina dalam
 • Dimensi: Panjang: 43 x Diameter: 36 (mm)

Menggunakan

 • Ia berfungsi dengan baik di dinding kayu, pintu, tingkap, plat logam. Sangat sensitif, tetapkan kepekaan perlahan untuk mengelakkan kerosakan pendengaran.

Kandungan Pakej

 • Peranti pendengaran pengintip
 • Fon kepala
 • Wayar USB
 • Bekalan kuasa (110-220V)
 • Manual pengguna

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah mustahak untuk mengetahui syarat (preskripsi, perundingan, perundangan, dll.) Yang betul untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (2)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

jan

mesti trg 17, 1000 ljubljana, slovenia

janez čuček balas

selamat hari, saya akan membeli peranti anda untuk mendengar perbualan dari satu bilik ke bilik lain melalui dinding. Saya mempunyai soalan berkaitan perkara ini: 1. Adakah peranti memastikan mendengar perbualan dari bilik sebelah walaupun melalui dinding konkrit? 2. Adakah peranti ini juga memerlukan bateri, jenis apa? 3. Adakah perlu membayar kastam untuk pembelian dari Slovenia atau tidak dan berapakah harga akhir, harga 89 euro dinyatakan dalam prospektus. Terima kasih atas jawapan, salam Janez čuček, Ljubljana, Slovenia.

Diterjemah daripada: sl
0
Zan

Peranti pendengaran pengintip

Zaneta balas

Hello, adakah produk ini juga sesuai untuk membersihkan apartmen di bawah apartmen saya? Terima kasih atas maklum balas anda.

Diterjemah daripada: sk
Cool Mania

Peranti pendengaran pengintip

Pavel Kováčik balas

selamat hari,
Ya, peranti ini sesuai untuk kegunaan sedemikian.

Diterjemah daripada: sk
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian