Perakam suara tersembunyi di keyring dengan memori 16GB + pengaktifan suara

Kod: 09-063
371,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 309,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Perakam suara yang tersembunyi di keyring dengan memori 16GB + pengaktifan suara, adalah perakam audio yang berguna dengan saiz yang padat.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Perakam suara yang tersembunyi di keyring dengan memori 16GB + pengaktifan suara, adalah perakam audio yang berguna dengan saiz yang padat. Direka agar tidak mencolok. Ia tidak mengeluarkan suara atau cahaya semasa rakaman, memastikan kebahagiaannya. Adakah anda sering memberi ceramah di pelbagai acara? Perlu merakam perbualan dengan tidak mengganggu dan tidak diperhatikan? Adakah anda selalu mahu menggunakan perakam suara? Perakam suara akan membantu anda dalam apa jua keadaan. Peranti pendengaran pemintas beroperasi dalam dua mod .

Mod pengaktifan audio akan merakam perkataan yang diucapkan hanya jika peserta benar-benar bercakap, jika tidak, ia akan beralih ke mod siap sedia. Mod rakaman berterusan dirakam tanpa henti pada selang waktu 60 minit. Peralihan mod adalah intuitif menggunakan butang tatal n. Apabila butang ditekan ke posisi ke atas, maka diaktifkan mod dengan suara atau suara. Apabila butang ditekan ke posisi tengah, peranti menyimpan rakaman dan dimatikan. Dan bila butang ditekan ke posisi bawah, kemudian diaktifkan mod rakaman berterusan lagi. Perakam dihidupkan melalui penyesuai terpasang sehingga anda tidak perlu bimbang tentang bateri. Ia dapat beroperasi dalam mod pengisian penuh selama kira-kira 60 jam dalam mod pengaktifan suara dan kira-kira 6 jam dalam mod rakaman berterusan, sehingga selalu siap ketika anda memerlukannya. Peranti dengan pendawaian tentu saja serasi dengan Mac dan Windows.

perakam suara tersembunyi di keyring

Perakam suara pintar dapat digunakan dalam pelbagai orang dan mempunyai banyak ciri berkualiti. Sekiranya kapasiti bateri turun ke tahap kritikal, ia akan menjimatkan suara secara automatik sebelum mematikannya . Ia juga mempunyai pengurangan bunyi yang cerdas - rakaman kadar bit hingga 192kbps. Anda tidak memerlukan perisian tambahan untuk memindahkan fail antara perakam dan komputer - cukup sambungkannya dengan kabel USB dan pindahkan fail. Untuk memainkan suara yang dirakam, matikan dan pasangkan fon kepala ke bicu 3.5mm. Jangan sekali-kali mengambil risiko kehilangan perbincangan, kuliah atau bahan audio yang penting.

Spesifikasi teknikal:

  • Kekerapan: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Memori: 16GB
  • Input: USB Mikro
  • Sistem yang serasi: Windows, Mac, Linux

Kandungan Pakej:

1x Perakam suara di deringan utama
Kabel 1x Usb
Fon kepala 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian