Perakam audio rantai kunci tersembunyi - Reka bentuk anjing dengan Memori 8 GB + Pemain Mp3

Kod: 09-098
512,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 426,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Perakam audio rantai kunci tersembunyi dalam mainan dengan reka bentuk Anjing dengan memori 8 GB untuk rakaman bunyi rahsia + Pemain Mp3.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Perakam audio rantai kunci tersembunyi dalam mainan dengan reka bentuk Anjing dengan memori 8 GB untuk rakaman bunyi rahsia + Pemain Mp3 + fon kepala stereo. Perakam bunyi - mudah alih , kelihatan seperti anjing mainan. Perakam dikuasakan sama ada melalui kabel USB yang disertakan atau melalui bateri polimer 400mAh yang boleh dicas semula, yang dicas sepenuhnya dan menawarkan rakaman suara dan bunyi berterusan sehingga 70 jam dalam format WAV. Fon kepala yang disertakan boleh digunakan untuk memainkan fail audio. Rakaman audio yang bijak di mana-mana sahaja.

Suara pengintip (perakam audio) dalam rantai kunci berbentuk anjing

rantai kunci perakam suara pengintip

Terima kasih kepada reka bentuk kompak mudah alihnya, anda sentiasa boleh menyimpan perakam suara dengan mudah atau menyembunyikannya sebagai peranti pengintip, contohnya dalam poket, supaya anda boleh merakam perbualan rahsia atau rahsia atau pelbagai butiran audio. Perakam suara ialah perakam mudah alih yang ideal untuk menangkap bunyi pada jarak yang lebih jauh. Peranti ini juga menawarkan fungsi pemain MP3 untuk lagu kegemaran anda, yang boleh anda pindahkan ke peranti melalui kabel data USB yang disertakan.

Rakaman bunyi automatik - bermula apabila tahap hingar yang meningkat dikesan

perakam bunyi pengintip

Perakam suara digital tersembunyi dalam memori dalaman 8GB rantai kunci mainan . Peranti ini menawarkan 4 fungsi dalam satu - rakaman bunyi, pemain mp3, pemacu USB, rakaman bunyi automatik - bermula apabila tahap hingar yang meningkat dikesan . Ia adalah peranti inovatif yang menggabungkan reka bentuk yang elegan dan pada masa yang sama reka bentuk yang menyenangkan untuk menggunakan semua fungsinya. Diktafon digital yang tersembunyi dalam rantai kunci merakam bunyi dalam kualiti terbaik berkat pengurangan hingar dan oleh itu merupakan tambahan yang bagus untuk latihan, mesyuarat perniagaan, perniagaan dan tujuan lain untuk merakam perbualan. Memori 8 GB bersepadu menyediakan banyak ruang storan untuk merakam rakaman suara yang tahan lama, juga terima kasih kepada bateri litium terbina dalam dengan kapasiti 400 mAh, yang akan berfungsi sehingga kira-kira 70 jam rakaman berterusan.

perakam suara dalam cincin kunci tersembunyi

Fungsi pengesanan bunyi adalah penting - rakaman automatik bermula apabila bunyi dirakam

Perakam juga berfungsi sebagai pemain MP3 terima kasih kepada memori bersepadu yang mana anda boleh menggunakan kabel USB untuk merakam lagu kegemaran anda, atau memainkan semula perbualan yang dirakam dan kemudian mendengarnya melalui fon kepala. Pelbagai fail lain boleh dimuat naik ke memori 8 GB bersepadu, jadi rantai kunci juga melaksanakan fungsi klasik pemacu kilat USB mudah alih. Terima kasih kepada dimensi miniaturnya, diktafon mini ialah peranti rakaman mudah alih dan praktikal yang boleh digunakan dalam pelbagai situasi kehidupan, apabila cara merakam bunyi yang tidak mencolok juga diperlukan.

perakam audio rantai kunci dpg

Ciri-ciri:

tambah lagi Mulakan rakaman satu sentuhan
tambah lagi Rakaman suara
tambah lagi Fungsi rakaman automatik sekiranya pengesanan bunyi
tambah lagi Pemain MP3, WMA dan WAV
tambah lagi Pemacu kilat USB dengan memori dalaman 8GB
tambah lagi Fon kepala stereo

Spesifikasi:

Format rakaman audio: WAV
Kualiti audio: 192KBPS
Ciri-ciri: rakaman audio satu sentuhan, rakaman audio automatik, pemain mp3
Memori dalaman: 8GB
Bekalan kuasa: bateri litium boleh dicas semula terbina dalam 400mAh
Masa rakaman (hayat bateri): sehingga 70 jam
Format yang disokong untuk main balik: mp3, wav, wma
Dimensi: 60x43x35mm

Kandungan Pakej:

1x diktafon digital
1x fon kepala
1x kabel USB
1x renda
1x manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian