Pengesan pepijat untuk mencari isyarat GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth dan WiFi

Kod: 09-069
1 123,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 936,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pengesan pepijat terbaik untuk mencari isyarat GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth dan WiFi mewakili kelas baru peranti tersembunyi anti-penjejakan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pengesan pepijat terbaik untuk mencari isyarat GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth dan WiFi mewakili kelas baru peranti tersembunyi anti-penjejakan . Tidak seperti enjin carian standard, ia dapat mencari peranti tersembunyi untuk jarak jauh seperti   Bug Bluetooth dan Wi-Fi . Bug seperti ini, terutama jenis Bluetooth, sebenarnya tidak dapat dikesan oleh mesin carian frekuensi radio konvensional, kerana tahap radiasi yang rendah dan jenis modulasi. Pengesan GSM ini menggunakan saluran berasingan dengan frekuensi dan kepekaan tinggi (2,44 / 5,39 Ghz) untuk mencari peranti Bluetooth dan Wi-Fi. Pengesan kemudian memproses isyarat demodulasi untuk menentukan protokol apa yang dijumpai. Sudah tentu, pengesan juga menemui pepijat "klasik" (GSM, 3G, 4G, 5G DECT, dll.). Peranti inovatif ini bukan hanya model pengesan konvensional yang lebih baik, tetapi mesin carian baru dan revolusioner.

profesional pengesan pepijatpengesan pepijat gsm terbaik

Pengesan dilengkapi dengan fungsi utama

Antena jalur lebar (untuk soket ANT1) memberikan liputan yang lebih luas, terutama pada frekuensi yang lebih rendah, yang membolehkan jarak pengesanan pengesan VHF / UHF konvensional ditingkatkan sambil mengekalkan kepekaan yang unggul pada jalur yang lebih tinggi (GSM, Wi-Fi, Bluetooth).

Antena (untuk soket ANT2) dengan kepekaan 2 hingga 4 kali lebih banyak untuk semua sumber di atas 2GHz (Wi-fi 2.4Ghz, 5GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE High, dll.) Unit ini dapat mencari sumber isyarat siaran dan cari dengan tepat.

Pengesan isyarat magnetik - pasang probe magnetik, hidupkan peranti dan tekan butang pengesanan magnetik. Setelah penunjuk LED menyala, mulailah mencari. Apabila sumber magnet dijumpai, LED putih menyala dan anda dapat mendengar isyarat audio.

Suis RF / MAG - setelah menukar pilihan MAG, tetapkan kepekaan maksimum. Pasang antena magnet dan sesuaikan potensiometer. Kerana kepekaan yang tinggi, pengesan mungkin dipengaruhi oleh geomagnetisme dan objek besi. Gunakan tombol putar untuk menetapkan kepekaan terhadap persekitaran yang ditentukan.

Saluran ANT1 (1) digunakan untuk mengesan berbagai frekuensi 50-6000 MHz untuk mencari semua jenis pemancar di bilik, kereta, alat yang dipakai di badan, telefon atau jenis lain dengan kaedah modulasi yang berbeza, termasuk jalur berikut : VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE), dll.

Saluran ANT2 kedua (2), ditandai sebagai "2,44 GHz 5,39 GHz", digunakan untuk mendeteksi hanya Bluetooth dan Wi-Fi (atau isyarat lain dengan frekuensi yang sama), tetapi dengan kepekaan yang lebih tinggi. Kaedah carian klasik adalah menggunakan antena ANT1, iaitu 50 - 6000 MHz, pertama untuk merangkumi kawasan rentang frekuensi yang luas. Kemudian prosedur imbasan kawasan harus diulang dengan ANT2. Dengan menggunakan butang ANT1 / ANT2, anda boleh beralih antara ANT1 dan ANT2.

MODE - setelah menekan anda boleh menetapkan mod paparan yang diingini. SIGNALISASI SOUND - jika ada sumber yang dijumpai, anda akan mendengar dari pembesar suara pemberitahuan bunyi. MOD VIBRATION - ia memberi amaran kepada anda dengan getaran apabila sumbernya dijumpai. MOD SILENT - tidak ada suara dan tidak ada getaran. Pemberian isyarat suara memungkinkan untuk mencari dengan cepat, dan sesuai dengan suara tertentu, operator yang berpengalaman dapat mengenali sumbernya.

Menggunakan alat pengesan dalam kehidupan seharian

PLUS Mencari pepijat dan sensor gps di dalam kereta atau pejabat.
PLUS Sekiranya anda mengesyaki bahawa seseorang mendengarkan telefon anda secara tidak sah, misalnya anda dapat melihat bahawa telefon menghantar banyak isyarat walaupun hanya dalam keadaan siap sedia.
PLUS Mengesan tahap radiasi dari stesen penyiaran bumbung di kawasan kerja atau bangunan kediaman anda.
PLUS Memeriksa apakah kamera video ditujukan kepada anda dan memantau aktiviti anda.
PLUS Semasa mencari isyarat tanpa wayar, stesen pangkalan untuk telefon, dll.
PLUS Mengesan tahap radiasi gelombang mikro berbahaya.
PLUS Mencari isyarat tanpa wayar yang mencurigakan.
PLUS Memeriksa tandas, hotel, perniagaan hiburan, jika ada beberapa alat pengintip di ruang tersebut.

Maklumat penggunaan:

Kerana kepekaan pengesan yang tinggi, Matikan komunikasi dan peranti digital yang berdekatan. Apabila bekerja dekat dengan sumber radiasi yang besar, data mungkin diputarbelitkan.

Sekiranya peranti mengeluarkan isyarat tetapi tidak ada sumber radiasi di dekatnya, ada 3 kemungkinan

1. Peranti komunikasi anda sendiri dipasangkan dengan stesen pangkalan.
2. Sumber suspek sangat dekat.
3. Anda terlalu dekat dengan penghala tanpa wayar

Spesifikasi:

Julat komunikasi: 50MHz - 5,4GHz
Pengesanan julat dinamik: -50dBm-10dBm
Sensitiviti pengesanan: <0.03mw
Kuasa pengesanan: kamera tanpa wayar 1,2GHz: 36m² // 2,4GHz: 25m²
Isyarat mudah alih: 2G, 3G, 4G 25m²
Magnetik: 50mm ~ 150mm
Kaedah petunjuk: 20 LED - petunjuk cahaya / bunyi
Bateri: 3,7V 1500mAH
Waktu bekerja: 20 - 45hod.
Dimensi: 12,5 cm (tinggi) x 5,2 cm (lebar) x 2,2 cm (tebal)
Berat: 195g

Kandungan Pakej:

Pengesan 1x
Antena 2x
1x Magnetic probe
Kabel USB mikro 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (2)

98%
100%
Spy detector

Pengesan pepijat untuk mencari isyarat GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth dan WiFi

Penghantaran cepat
Agak Murah
Profesional

Dalam kerja saya, saya perlu tahu jika saya tidak didengari oleh sesiapa. Jadi saya membeli pengesan pepijat ini dan ia berfungsi dengan sempurna. Saya mencubanya dan ia menemui kamera tersembunyi di dalam bilik saya... saya terkejut.

Diterjemah daripada: en
95%
Henry K.

Perkara yang berguna

Kuar magnet
Ia boleh mencari rangkaian 4G, itu adalah kelebihan
Skala frekuensi yang luas

Saya ingin tahu sama ada perkara ini benar-benar menemui peranti pengintip tersembunyi atau pepijat, dan secara mengejutkan ia berlaku. Saya membelinya untuk keselamatan rumah saya dan sekarang saya berpuas hati bahawa rumah itu selamat.

Diterjemah daripada: en