Pengesan pepijat tangan + pengesan GPS 2G/3G/4G/LTE/WIFI + kamera

Kod: 09-108
935,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 779,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pengesan pepijat pegang tangan + pengesan GPS, pengesan isyarat mudah alih 2G/3G/4G/LTE, kamera tersembunyi tanpa wayar WIFI dan medan magnet.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pengesan pepijat pegang tangan + Pencari GPS, pengesan isyarat mudah alih 2G/3G/4G/LTE, kamera tersembunyi tanpa wayar WIFI dan medan magnet. Pengesan yang sangat sensitif ini mempunyai bateri boleh dicas semula terbina dalam dengan kapasiti 1600mAh dengan jangka hayat sehingga 35 jam . Ia boleh menangkap medan magnet dan gelombang elektromagnet - anda akan menemui kamera wifi tersembunyi, pencari GPS, peranti mendengar atau peranti dengan isyarat GSM . Teknologi pengesanan medan magnet digital asalnya boleh mengesan isyarat medan magnet yang lemah dengan berkesan. Jarak pengesanan pengukuran medan magnet adalah sehingga 200 mm. Pakej ini juga termasuk lampu LED praktikal dengan leher angsa boleh laras.

pengesan pepijat pegang tangan - pengesanan isyarat gsm

Pengesan ini digunakan untuk privasi peribadi. Ia mudah digunakan dan anda akan segera mencari lensa tersembunyi kamera wifi dan menjejaki isyarat kamera tersembunyi dan peranti mendengar. Ia mengesan pengesan GPS pada kereta anda dan menjejaki sumber isyarat wifi dan GSM . Pengesan mempunyai bateri boleh dicas semula terbina dalam, yang dicas melalui kabel USB. Pengesan ini ringan, jadi anda boleh membawanya ke mana-mana, sama ada dalam perjalanan perniagaan atau percutian - selamatkan privasi anda daripada pengawasan yang tidak diingini.

pengesan isyarat gsm dipegang

Ia pasti akan mendapati penggunaannya di hotel, rumah tumpangan, pejabat, menukar kabin, tandas awam, gim, dll. Kamera pengintip boleh disembunyikan dalam pelbagai perkara, seperti mentol lampu, pengesan asap, jam dinding, lampu, TV, jam penggera, stesen cuaca, pembesar suara, pen, rantai kunci, cermin mata atau objek lain. Terima kasih kepada peranti ini, anda boleh mencegah penyadapan, penggambaran rahsia dan penyalahgunaan maklumat peribadi dengan berkesan. Pengesan itu pasti akan dihargai oleh orang yang sering menggunakan kad bank, sering melancong dan tidur di hotel, wanita cantik yang melindungi privasi mereka daripada paparazi. Anda juga boleh menggunakannya untuk mesyuarat perniagaan, mesyuarat rahsia, peperiksaan dan temu duga.

pengesan penggunaan isyarat gsm

Pengesan mempunyai isyarat cahaya dan bunyi , yang mana anda boleh mengesan peranti pengintip dengan cepat. Anda akan dengan mudah dan cepat mencari pencari GPS yang tersembunyi di dalam kereta . Terima kasih kepada roda boleh laras, anda boleh menetapkan sensitiviti pengesanan.

pengesan pengesan gps mudah alih


Spesifikasi:

Julat kekerapan: 1MHz-2.8GHz
Julat dinamik pengesanan:> 72Db
Kepekaan: .030.03mv
Julat pengesanan: pada 2.4GHz 15m2; pada 1.2GHz 26m2; isyarat mudah alih GSM/2G/3G/4G 5-25m2
Pengesanan magnet: 50mm-300mm
Petunjuk: LED dan bip
Bekalan kuasa: bateri boleh dicas semula litium 3.7V dengan kapasiti 1600mAH
Lampu LED luaran: ya
Arus operasi: 45-75mA
Ketahanan: sehingga 20-35 jam
Bahan: ABS
Berat: 275g
Dimensi: 380x12x10mm

Kandungan Pakej:

1x Pengesan
1x lampu LED dengan leher fleksibel
1x kabel pengecas USB/DC
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian