Pen rakaman suara (dengan perakam suara) + 8 GB memori + fungsi pengesanan bunyi

Kod: 09-096
547,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 456,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pen rakaman suara (dengan perakam suara) + 8 ​​GB memori + fungsi pengesanan bunyi​ dan paparan untuk rakaman bunyi rahsia.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pen rakaman suara (dengan perakam suara) + 8 GB memori + fungsi pengesanan bunyi​ dan paparan untuk rakaman bunyi rahsia + Pemain Mp3. Perakam bunyi mudah alih tersembunyi di dalam pen. Perakam dikuasakan sama ada melalui kabel USB yang disertakan atau melalui bateri Li-polimer yang boleh dicas semula, yang dicas sepenuhnya dan menawarkan rakaman suara dan bunyi berterusan sehingga 38 jam dalam format WAV. Fon kepala yang disertakan boleh digunakan untuk memainkan fail audio. Rakaman audio yang bijak di mana-mana sahaja.

Perakam suara pen diktafon tersembunyi

Diktafon pen rakaman suara

Perakam suara digital mempunyai paparan LCD 1.2" di mana anda boleh melihat perjalanan arahan dan fungsi individu. Terima kasih kepada reka bentuk kompak mudah alihnya, anda sentiasa boleh menyimpan perakam suara dengan mudah dan menyembunyikannya sebagai peranti pengintip dalam poket , sebagai contoh, supaya anda boleh merakam rahsia atau rahsia Perakam suara ialah perakam mudah alih yang ideal untuk menangkap bunyi pada jarak jauh, dan juga menawarkan fungsi pemain MP3 untuk lagu kegemaran anda, yang boleh anda pindahkan ke peranti melalui data USB yang disertakan. kabel.

pen suara - rakaman bunyi

Perakam suara digital dalam pen yang elegan - memori dalaman 8GB. Peranti ini menawarkan 5 fungsi dalam satu - pen, rakaman bunyi, pemain mp3, pemacu USB, rakaman bunyi automatik - bermula apabila tahap hingar yang meningkat dikesan . Ia adalah peranti inovatif yang menggabungkan reka bentuk yang elegan dan pada masa yang sama reka bentuk yang menyenangkan untuk menggunakan semua fungsinya. Diktafon digital yang tersembunyi dalam rantai kunci merakam bunyi dalam kualiti terbaik berkat pengurangan hingar dan oleh itu merupakan tambahan yang bagus untuk latihan, mesyuarat perniagaan, perniagaan dan tujuan lain untuk merakam perbualan. Memori 8 GB bersepadu menyediakan banyak ruang storan untuk merakam rakaman suara yang tahan lama, juga terima kasih kepada bateri litium terbina dalam, yang akan berfungsi selama kira-kira 38 jam rakaman berterusan.

spy pen dictaphone

Fungsi pengesanan bunyi adalah penting - rakaman automatik bermula apabila bunyi dirakam

rakaman bunyi automatik

Pen digital mengandungi pen klasik, jadi anda boleh menulis nota dan pada masa yang sama merakam bunyi daripada mesyuarat, perbualan, panggilan telefon tanpa disedari oleh sesiapa pun. Pen juga berfungsi sebagai pemain MP3 terima kasih kepada memori bersepadu yang mana anda boleh menggunakan kabel USB untuk merakam lagu kegemaran anda atau memainkan semula perbualan yang dirakam dan kemudian mendengarnya melalui fon kepala. Pelbagai fail lain boleh dimuat naik ke memori 8 GB bersepadu, jadi pen juga melaksanakan fungsi klasik pemacu kilat USB mudah alih. Pen digital mudah alih dan praktikal terima kasih kepada dimensi pen klasik, ia akan berfungsi dalam pelbagai situasi kehidupan, apabila cara merakam bunyi yang tidak mencolok juga diperlukan.

pen dengan rakaman bunyi

Ciri-ciri:

tambah lagi Pen berciri penuh
tambah lagi Rakaman suara
tambah lagi Fungsi rakaman automatik dalam kes pengesanan bunyi
tambah lagi Pemain MP3, WMA dan WAV
tambah lagi pemacu kilat USB
tambah lagi Fon kepala stereo

Spesifikasi:

Format rakaman audio: WAV
Bahan: Aloi zink
Ciri-ciri: rakaman audio satu sentuhan, rakaman audio automatik, pemain mp3, pen
Memori dalaman: 8GB
Bekalan kuasa: bateri litium boleh dicas semula terbina dalam
Berat: 50g
Masa rakaman (kapasiti memori): sehingga 20 jam
Masa rakaman (hayat bateri): sehingga 38 jam
Masa siap sedia: sehingga 60 jam
Format yang disokong untuk main balik: mp3, wav, wma
Paparan: OLED 1,2"
Kekerapan: 48KHZ
Kualiti: 192KBPS
Warna: hitam
Dimensi: 142x15mm

Kandungan Pakej:

1x pen rakaman
1x fon kepala
3x isi semula pen ganti
1x kabel USB
1x manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian