Pandangan busur digital dengan meter jarak laser dengan paparan - pencari jarak jauh terbaik

Kod: 09-092
1 375,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 146,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pandangan busur (memanah) dengan paparan dan pengukuran jarak laser + tahap semangat - AIMER1. Pandangan memburu profesional.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pandangan busur digital dengan meter jarak laser dengan paparan - pencari jarak jauh terbaik - AIMER1. Pandangan busur berburu profesional untuk pemanah merangkumi unit pencari jarak jauh langsung di penutup mata busur, untuk penglihatan yang lebih jelas dan keseimbangan yang lebih baik. Pandangan busur 5-pin premium ini mempunyai pin gentian optik ultra terang dan pin laras mikro, tahap semangat dan cahaya penglihatan bersepadu dengan 5 tahap kecerahan . AIMER1 memberikan kebolehpercayaan dan prestasi dengan pengintai jarak jauh dan penglihatan yang terintegrasi dalam satu, unit yang mudah digunakan dan kaya dengan ciri.

Pandangan busur digital - Peranti profesional AIMER 1

meter penglihatan busur laser

Aimer1 adalah penglihatan hibrid dengan pencari jarak dengan pemegang aluminium CNC tahan lama . Ia dilengkapi dengan rel gelongsor mendatar dan menegak dengan tanda. Penglihatan ini bukan hanya dapat mengarahkan sasaran dengan tepat, tetapi juga mengukur jarak sasaran apa pun hingga jarak 300 meter. Sudut jarak dan jarak ditunjukkan pada skrin OLED dengan resolusi 128x64 piksel .

Memburu pandangan busur

Paparan menunjukkan jarak yang tepat ke subjek dan sudut pandangan . Bagaimanakah ia berfungsi? Pencari jarak terpasang mengukur jarak yang tepat ke sasaran, segera mengira titik sasaran yang sempurna dan menunjukkan titik penurunan sasaran. Pemandangan dilengkapi dengan pemegang yang boleh disesuaikan dan mudah digunakan yang memberikan panel akses kepada cahaya matahari langsung dari semua sudut. Dilengkapi dengan kabel kuasa WildGuarder penerokaan yang sesuai.

memanah meter jarak laser

Penglihatan mempunyai inclinometer bawaan untuk penentuan jarak yang tepat walaupun pada sudut yang melampau . Butang bertujuan senyap - Letakkan butang penunjuk laser sedekat mungkin dengan jari anda untuk merahsiakannya semasa memburu. Tahap semangat terbina dalam - menghilangkan penyelewengan semasa mengambil gambar . Pin atas yang berkelip menunjukkan bahawa busur condong ke kanan. Pin bawah yang berkelip menunjukkan kecondongan ke kiri. Pin tengah sentiasa padat.

pandangan digital pada busur

Pandangan busur laser - tepat untuk jarak ketika berburu - hingga 300 meter

aimer1 - penglihatan busur

Spesifikasi:

Dimensi: 195x126,2x100,2mm
Berat: 366g
Bilangan pin: 5
Diameter pin: 0,5mm
Ketahanan: IPX5
Laser: 905nm Kelas 1
Jarak jarak: 5-300 meter
Unit jarak: meter / halaman
Bekalan kuasa: Bateri CR2 3V (termasuk)

Kandungan Pakej:

1x Pandangan busur profesional
Kit pemasangan 1x
Pelekat 1x 3M
1x Bateri

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian