Ejen alat dengar Spy Baru 008 + Bluetooth Necklase 4W

Kod: 09-007
634,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 528,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

New Spy earpiece Agent 008 + Bluetooth Necklase 4W dijual dengan harga yang sangat baik yang anda boleh beli dalam talian di e-kedai kami. Jaminan alat pendengar - 24 bulan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Alat dengar baru Spy Agent 008 + model Bluetooth Ultimate Black Edition VERIZON - versi baru alat dengar mata-mata dengan peningkatan kualiti penghantaran isyarat (pengurangan kebisingan dan peningkatan pendengaran) dan isyarat Bluetooth mencapai 35 cm.

Kini alat ini merupakan model alat dengar mata-mata berkualiti tinggi di pasaran - VERIZON ULTIMATE BLACK EDITION hingga 4 Watt

Semua orang tahu keadaan dalam hidup anda ketika anda menghargai bahawa seseorang dapat menasihati anda atau menolong anda dalam situasi yang sukar dan tanpa ada yang tahu mengenainya. Ia dibuat untuk pelajar semasa ujian, peperiksaan, peniaga semasa perjumpaan perniagaan dan untuk situasi lain.

Alat dengar mata-mata dengan kalung Bluetooth adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jauh menggunakan telefon bimbit atau walkie-talkie anda, tetapi tanpa ada yang mengetahui tentangnya. Prinsipnya cukup mudah, masukkan sahaja alat dengar mata-mata tanpa wayar ke telinga anda, yang dengan ukurannya yang kecil hampir tidak dapat dilihat dan gantungkan kalung Bluetooth di mana isyarat dihantar dari telefon bimbit ke alat dengar mata-mata. Anda perlu menetapkan kelantangan telefon ke maksimum.

sangat mengesyorkan bahawa

Kami mengesyorkan kepada pelanggan agar tidak membeli tiruan murah alat dengar mata-mata berkualiti rendah melalui penjual yang tidak disahkan.

Jaminan alat pendengar - 24 bulan. Nasihat dan perkhidmatan pakar.

alat pendengaran pengintip ULTIMATE HITAM
Model baru alat dengar intip ULTIMATE BLACK dikembangkan di makmal terkemuka di Amerika Syarikat

Fon telinga pengintip dibentuk agar sesuai dengan gendang telinga - agar tidak kelihatan. Ia diperbuat daripada bahan tidak beracun. Alat pendengar tanpa wayar tanpa wayar dengan kalung bluetooth dijual dengan harga hebat yang anda boleh beli dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Ejen Earpiece Perisik 008

Ciri fon telinga pengintip

• Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
• Reka bentuk ergonomik, pengendalian yang selesa
• Bateri: 1,55V (SR 416SW 337) Hayat bateri hingga 4 jam
• Dimensi: 3x5x7mm
• Frekuensi kerja: semua frekuensi

Pakej merangkumi:

- Ejen alat dengar telinga profesional
- Kalung dengan model alat dengar Bluetooth ULTIMATE BLACK VERIZON 4W

- Bateri: 1.55 V
- Wayar USB
- Adaptor untuk pengisian kalung bluetooth
- Manual

alat pendengaran pengintip

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui kedai kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Keperluan kami mengenai pemprosesan dan peningkatan produk, kami berunding secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang termasuk dalam penjualan akan melewati kawalan kualiti masuk dan hanya setelah itu diperingkat tawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa teknik yang kami jual lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding dengan produk yang kompetitif. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan dengan segera ke arah kepuasan pelanggan.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian