Data Blocker Pro - perlindungan telefon pintar / mudah alih apabila mengecas melalui USB di tempat awam

Kod: 09-109
89,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 74,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Data Blocker Pro - perlindungan telefon pintar / mudah alih apabila mengecas melalui USB di tempat awam - peranti menyekat penghantaran dan penerimaan data.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Data Blocker Pro - perlindungan telefon pintar / mudah alih apabila mengecas melalui USB di tempat awam - peranti menyekat penghantaran dan penerimaan data ke telefon, hanya pengecasan dibenarkan. Peranti yang kecil tetapi cekap memastikan tiada sesiapa boleh mengakses data, data peribadi dan maklumat peribadi sensitif anda apabila mengecas semula telefon anda di tempat awam . Bagaimanakah ia berfungsi? Cuma palamkan kabel pengecas USB dari telefon ke Data Blocker Pro dan palamkannya ke dalam output USB seperti biasa . Sebarang penghantaran dan penerimaan data akan disekat, hanya lukisan tenaga melalui port USB akan dibenarkan. Perlindungan ideal untuk telefon anda semasa dalam perjalanan, semasa mengecas di tempat awam seperti restoran, stesen, lapangan terbang, hotel, perpustakaan atau tempat mengecas semula awam.

Perlindungan telefon mudah alih anda - terhadap penghantaran data anda tanpa kebenaran (semasa mengecas USB daripada sumber awam atau lain-lain)

penyekat data pro - perlindungan usb telefon pintar

Lindungi telefon pintar anda semasa melancong, semasa mengecas di tempat awam seperti restoran, stesen, lapangan terbang, hotel, perpustakaan

penyekat data

lapangan terbang stesen pengecasan mudah alih - penyekat data

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian