Bluetooth pencari kunci - Penjejak pintar tanpa wayar + Lokasi GPS + penggera DUA HALA

Kod: 09-120
324,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 270,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Bluetooth pencari kunci - Penjejak pintar tanpa wayar + Lokasi GPS + penggera DUA HALA. Rantai kunci ini berfungsi sebagai pencari kunci, malah seseorang atau pencari haiwan peliharaan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Bluetooth pencari kunci - Penjejak pintar tanpa wayar + Lokasi GPS + penggera DUA HALA. Rantai kunci ini berfungsi sebagai pencari kunci, malah seseorang atau pencari haiwan peliharaan. Hidupkan penjejak ini dan pasangkannya dengan telefon anda melalui Bluetooth . Kemudian muat turun aplikasi ke telefon anda sama ada secara manual atau menggunakan kod QR dalam manual (iOS/Android). Anda boleh menyambungkan sehingga 8 penjejak bluetooth kepada aplikasi. Anda boleh mengawal pemidang tilik melalui aplikasi.

Peranti berkomunikasi dengan telefon anda melalui aplikasi dan anda akan dimaklumkan apabila objek atau orang bergerak keluar dari julat Bluetooth yang berkesan. Penjejak akan mula berbunyi bip, anda akan dimaklumkan oleh penggera pada telefon bimbit anda dan apl itu akan menunjukkan kepada anda lokasi GPS terakhir penjejak.

Pencari kunci - pencari bluetooth untuk kunci, telefon mudah alih, dsb
penjejak pintar - pencari kunci Bluetooth

Lampirkan penjejak pada apa sahaja yang mungkin hilang dan tekan butang "Penggera" pada apl mudah alih untuk mencari penjejak dalam julat aktif. Ia akan membantu anda mencari kunci yang hilang dengan cepat, atau kanak-kanak yang hilang dari pandangan anda, anda akan dimaklumkan serta-merta, anda juga boleh menggunakannya untuk kereta, haiwan peliharaan, beg, beg bimbit atau perkara lain anda. Bunyi bip yang kuat akan membimbing anda ke item yang hilang. Atau, sebagai contoh, apabila anda meninggalkan rumah dan terlupa dompet di mana anda mula-mula meletakkan pemidang tilik pintar, penggera akan memaklumkan anda pada telefon.

Ia juga berfungsi sebaliknya untuk penggera DUA HALA. Setiap kali penjejak bergerak menjauhi telefon bimbit, penjejak akan mula berbunyi bip, tetapi penggera juga akan berbunyi pada telefon bimbit. Jadi, sebagai contoh, anda pergi bekerja, tetapi anda terlupa telefon bimbit anda di rumah, anda mempunyai penjejak dengan anda, anda keluar dan sebaik sahaja anda bergerak lebih jauh, penjejak mula berbunyi bip dan anda faham bahawa anda meninggalkan telefon bimbit anda. telefon di rumah. Satu perkara yang berguna, walaupun? Peranti ini juga mempunyai satu lagi fungsi praktikal, dengan bantuan alat kawalan jauh dalam penjejak, anda juga boleh menggunakan loket ini sebagai pencetus jauh untuk mengambil swafoto dengan telefon bimbit . Apa yang anda perlu lakukan ialah menekan butang kawalan pada penjejak (sudah tentu, aplikasi mudah alih juga mesti aktif).

penjejak bluetooth - pencari kunci dengan lokasi GPS


Ciri-ciri:

Bahan: plastik + aloi zink
Versi Bluetooth: V4.0
Penggera dua hala
Jarak kerja: Maks. 10 m
Bekalan kuasa: 1 x bateri CR2032 (tidak termasuk)
Aplikasi mudah alih: muat turun IK anti-hilang (iSearching) daripada App Store atau Google Play
Keserasian: Android 4.3/iOS 7.0 dan ke atas
Saiz: Lebih kurang. 7x3x1 cm

Butang kawalan: tahan selama 3 saat untuk menghidupkan/5 saat untuk mematikan peranti.

Pakej mengandungi:
1x cincin kunci
1x manual arahan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian