Alat dengar mikro profesional

Kod: 09-025
324,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 270,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Alat dengar mata-mata - anda akan membuat peperiksaan penting, atau perjumpaan kerja dan anda mahu bersedia? Model cip telinga pengintip terkini yang maju.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Alat dengar mata-mata - anda akan membuat peperiksaan penting, atau perjumpaan kerja dan anda mahu bersedia? Jangan bimbang, dengan alat dengar mini-spyware bergaya yang menakjubkan ini, anda dapat berkomunikasi dengan penasihat anda tanpa ada yang perasan. Model canggih terkini bagi alat dengar mata-mata yang popular.

Berbanding dengan model sebelumnya, ia mempunyai bentuk anatomi yang lebih baik agar sesuai dengan telinga untuk mengelakkan kebocoran suara ke sekitarnya. Telefon bimbit terdiri daripada penerima sensitif (gegelung) yang paling moden, pembesar suara mikro stabil dengan suara yang sangat jelas dan suci dengan bunyi minimum.

Dengan menggunakan alat dengar, anda tidak akan merasakannya, dan anda tidak akan terganggu semasa melakukan aktiviti. Bersedia untuk ujian anda atau mesyuarat penting dengan penolong duanya adalah terpakai ghaib yang tidak akan mengecewakan anda dalam apa jua keadaan.

Fon telinga pengintip

Telefon bimbit anda boleh memasukkan ke dalam saluran telinga dengan mudah di telinga anda. Telefon bimbit dipasang cangkuk lut yang boleh dipilih oleh telefon bimbit dari telinga anda. Untuk pengendalian lebih mudah dengan telefon bimbit ditawarkan di pinset magnet e-shop kami.

Alat dengar anda boleh memasukkan ke dalam saluran telinga dengan mudah di telinga anda. Lubang telinga dipasang dengan cangkuk telus yang anda boleh dengan mudah mengeluarkan lubang telinga dari telinga. Untuk pengendalian yang lebih mudah dengan alat dengar, kami menawarkan pinset magnet di e-shop kami.

Alat dengar intip lokasi

Alat dengar perisik parameter

Pakej termasuk

  • Alat dengar mata-mata
  • Manual

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui kedai kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Keperluan kami mengenai pemprosesan dan peningkatan produk, kami berunding secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang termasuk dalam penjualan akan melewati kawalan kualiti masuk dan hanya setelah itu diperingkat tawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa teknik yang kami jual lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding dengan produk yang kompetitif. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan dengan segera ke arah kepuasan pelanggan.

Perbincangan produk (2)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Alb

Fon kepala mini

Albert balas

Bagaimanakah mikrofon disambungkan kepada TWL untuk berkomunikasi?

Diterjemah daripada: sq
0
Mar

Perisik Earbuds

Marc balas

Bolehkah anda bercakap dengan seseorang yang mempunyainya dan apakah julatnya?

Diterjemah daripada: de
Cool Mania

Alat dengar mikro profesional

Pavel Kováčik balas

selamat hari,
Alat dengar ini hanyalah pengganti. anda mesti mempunyai peranti Bluetooth untuk set kepala itu supaya ia berfungsi. Peranti ini mempunyai julat sehingga 10 meter melalui bluetooth. Di sini anda akan menemui keseluruhan kemudahan: https://www.cool-mania.de/spy/spionage-shop/neueste-spion-ohrhorer-bluettooth-5w-verstarker

Diterjemah daripada: de
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian