Pencari GPS dengan panel solar + Li-ion 10000 mAh + perlindungan IPX7 + pemantauan

Kod: 10-579
823,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 686,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pencari GPS dengan panel solar mengecas peranti secara automatik + kapasiti bateri 10000 mAh + perlindungan IPX7 + pemantauan aktif.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pencari GPS dengan panel solar mengecas peranti secara automatik + kapasiti bateri 10000 mAh + perlindungan IPX7 + pemantauan aktif. Penjejak GPS ini sesuai untuk trak, van, karavan, atau bot, kapal layar dan bot. Penjejakan masa nyata GPS kapal dan kenderaan. Penjejak GPS dalam talian (apl mudah alih) dengan bateri 10000 mAh. Panel solar yang berkuasa mengecas bateri terbina dalam secara automatik, anda tidak perlu risau bahawa pengesan akan tiada kuasa dan anda akan kehilangan jejak kenderaan atau kapal yang dipantau. Anda melekapkan pengesan GPS di bahagian luar objek yang dipantau dan anda boleh memantau pergerakan dan kedudukan semasa melalui aplikasi mudah alih.

Pencari GPS dengan panel solar dan hayat bateri sehingga 2,5 tahun

Lokasi GPS - kereta karavan, bot

Pengurusan armada kenderaan

Jika anda memiliki armada kenderaan (kapal, kapal layar, dsb.) dalam syarikat anda, anda berpeluang untuk menjejaki mereka sekaligus di bawah satu akaun. Dengan sistem "Tracksolid", anda boleh menjejaki sehingga 10,000 kenderaan serentak.

pencari suria gps locator


Peranti pengesan GPS mendapati kegunaannya untuk menjejak dan memantau penghantaran yang dipinjam, mengangkut barang berharga, penyewaan jentera berat dan pemantauan barangan tertentu. Penjejak GPS juga memberi amaran tentang gangguan yang tidak dibenarkan dengan pemasangan peranti atau semasa mengalih keluar peranti. Anda boleh membeli pengesan GPS berkualiti tinggi di e-kedai kami. Apa yang anda perlukan hanyalah kad SIM (data / telefon) dan pengesanan GPS boleh aktif serta-merta. Kedudukan GPS + LBS + WiFi - sehingga tiga kali ganda ketepatan untuk kedudukan masa nyata. Sebaik sahaja penjejak dalam talian mempunyai isyarat GPS yang baik, ia akan menemuinya melalui GPS. Jika ia tidak mempunyai isyarat GPS, ia akan menemuinya melalui LBS. Kedudukan tiga kali ganda membolehkan penandaan lokasi yang tepat dan pantas. Modul GPS dilengkapi dengan magnet ultra kuat dan sangat mudah dan pada masa yang sama fleksibel untuk dipasang untuk pemantauan kenderaan GPS. Perlindungan anti-pembukaan dengan sensor cahaya anti-kecurian.

Pemantauan kenderaan GPS - Penjejak GPS - pengesan lokasi

Peranti GPS menyediakan penjejakan kepada pengguna dalam bentuk aplikasi mudah alih yang dipanggil " TrackSolid PRO " (iOS, Android) , yang dengannya anda boleh mengetahui lokasi kenderaan atau objek yang dipantau dalam masa nyata dan pelbagai data yang diperlukan.
Bentuk lain ialah penjejakan peranti GPS melalui antara muka web " www.tracksolid.com ", yang boleh anda gunakan melalui PC, tablet, komputer riba untuk pemantauan yang mudah.

penjejakan gps tracksolid pro

Anda boleh menyambung ke penjejak gps melalui aplikasi pada telefon mudah alih, tablet atau PC

Peta menunjukkan kedudukan semasa anda dengan masa, kelajuan dan koordinat GPS.

penjejak pemantauan kenderaan gps

Mendengar secara aktif

Keupayaan untuk memanggil daripada nombor SOS terpilih ke peranti penjejakan GPS supaya anda boleh mendengar bunyi (perbualan) di sekeliling peranti di mana ia berada. Semasa proses pemantauan bunyi ini, peranti tidak akan mengeluarkan sebarang bunyi, jadi ia adalah pemerhatian yang tenang.

mencuri dengar gps locator

Kalis air gred IPX7 terhadap air dan habuk

Pencari GPS mempunyai tahap perlindungan yang sangat tinggi IPX7 (di mana ia boleh direndam hingga kedalaman 1m air dan kalis habuk sepenuhnya) membolehkan kefungsian peranti walaupun dalam persekitaran luar yang sangat mencabar.

pengesan penjejak ip67 kalis air

Penggera penyingkiran tanpa kebenaran pencari GPS

Jika pengesan GPS mengesan pengeluaran tanpa kebenaran melalui butang Cahaya, penggera akan dihantar dalam bentuk mesej amaran dan mod penjejakan GPS akan diaktifkan secara automatik selama 20 minit. Selepas 20 minit, peranti bertukar kembali kepada mod siap sedia.

penggera anti tamper gps tracker sk

Penggera getaran

Jika pengesan GPS mengesan getaran atau penempatan semula yang tidak dijangka, atau hentakan atau kerosakan pada cat, penggera akan dicetuskan. Peranti menghantar mesej penggera amaran.

pengesan gps penggera antitamp

Penggera Boleh Didengar

Jika tahap desibel melebihi 60 desibel (pecah kaca, dsb.), pengesan gps secara automatik menghantar penggera ke nombor SOS pratetap.

pengesan gps penggera bunyi

Fungsi GEO FENCE

Membolehkan anda menghantar pemberitahuan E-mel apabila meninggalkan kawasan yang ditanda (Jika pemandu kenderaan secara tidak sengaja keluar dari laluan yang dirancang)

geofence gps locator

Penyetempatan GPS Triple dan LBS + WiFi

Penjejak ini menyokong lokasi GPS dan LBS. GPS ialah penentuan kedudukan luaran dengan ketepatan kurang daripada 10 meter. LBS ialah penentuan kedudukan (di tempat yang tiada isyarat gps) dengan ketepatan kurang daripada 500 meter. Pencari juga boleh menyambung ke rangkaian WIFI awam dan menghantar data lokasi melalui Wifi.

penyetempatan tiga kali ganda GPS LBS WIFI locator

Mod pemantauan pencari GPS

Mod penjejakan

Dalam mod ini, peranti menghantar data lokasi anda kepada aplikasi, bergantung pada sama ada peranti bergerak atau berdiri diam. Dalam mod ini, adalah mungkin untuk menetapkan dua selang untuk menghantar kedudukan , satu selang adalah untuk apabila peranti sedang bergerak. Selang ini boleh ditetapkan dari 10 saat hingga 3600 saat . Semakin rendah selang, semakin kerap ia akan mengemas kini lokasi dalam apl. Selang kedua ditentukan apabila peranti tidak bergerak . Selang boleh ditetapkan dari 180 saat hingga 65535 saat . Jika peranti berada di satu tempat, kedudukan itu tidak perlu dikemas kini pada selang masa yang lebih singkat. Sudah tentu, semuanya bergantung pada penggunaan peranti.

Mod jimat kuasa

Dalam mod ini, anda boleh menetapkan masa yang tepat apabila peranti harus bangun dan mengemas kini lokasinya , dan kemudian anda boleh memasukkan masa berapa kerap peranti harus bangun. Memandangkan peranti tidak aktif sepenuhnya dalam mod ini dan diaktifkan hanya pada masa yang dipilih, bateri disimpan , yang membolehkan peranti bertahan sangat lama. Dalam amalan, mod ini berfungsi dengan menetapkan masa pengaktifan, contohnya, pada 1:45 petang, dan menetapkan selang ulangan, sebagai contoh, 2 jam. Jadi peranti mengemas kini lokasinya buat kali pertama pada 13:45 dan kemas kini lokasi seterusnya adalah pada 15:45 dan lokasi seterusnya dikemas kini setiap 2 jam.

Dalam mod ini, peranti boleh beroperasi pada satu cas bateri selama lebih kurang 1-2 tahun. Oleh itu, jika lokasi dikemas kini sekali setiap 1 hari.

suria
pengurusan tenaga
gps
ip67


Pengecasan bateri panel solar


Pengurusan kuasa - Bekalan kuasa pintar


GPS + LBS + WiFi kedudukan - kedudukan masa nyata
Kalis air IP67 - kalis air peranti GPS memastikan operasi yang stabil walaupun dalam persekitaran luar yang mencabar
lampu suluh 1000mah
penggera
Bateri boleh dicas semula 10000 mAh - bateri litium berkapasiti tinggi memastikan bekalan kuasa peranti yang cukup panjang


Penggera penyingkiran penutup   - penggera diaktifkan apabila kad SIM ditukar atau apabila percubaan dibuat untuk membuka peranti.

Spesifikasi:

Rangkaian komunikasi: GSM
Kekerapan komunikasi: Quad-band 850/900/1800/1900 MHz
Sistem penentududukan: GPS + WIFI + LBS
Kekerapan: L1
Ketepatan lokasi: <2.5m
Kepekaan penjejakan: -162dBm
Kepekaan penderiaan: -148dBm
Kelajuan permulaan: purata. permulaan panas dalam masa 1 saat; purata. mula sejuk dalam masa 32 saat.
Bateri: Bateri polimer litium 10000 mAh / 3.7V
Panel solar: 5.5V / 400mA
Mod pengendalian: Mod penjejakan, Mod Ekonomi
Mod siap sedia: dalam mod simpanan sehingga 2.5 tahun
Penunjuk LED: peranti dihidupkan (merah), peranti berfungsi (hijau)
Kad SIM: SIM standard
Memori: 32 + 32Mb
Sensor cahaya: ya - memberi amaran apabila membongkar peranti
Fungsi: geo-pagar, amaran bateri rendah
Suhu operasi: -20 ℃ ~ 70 ℃
Kelembapan operasi: 5-95%
Perlindungan IP: IP67
Berat: 637g
Dimensi: 355x110x33 mm


Kandungan Pakej:

1x pencari GPS dengan panel solar Profio GPS S11
1x Set skru dengan pemutar skru
1x Manual

!!! Untuk pencari berfungsi, perlu membeli lesen 1-10 tahun untuk pemantauan melalui sistem TRACKSOLID !!!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian