Pembuka wain elektrik yang elegan

Kod: 94-014
183,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 152,75 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pembuka wain elegan elektrik mewah - Membuka wain tidak pernah semudah ini dan lebih elegan seperti dengan pembuka elektrik kami. Prosedurnya mudah.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pembuka wain elegan elektrik mewah - Membuka wain tidak pernah semudah ini dan lebih elegan seperti dengan pembuka elektrik kami . Prosedurnya mudah - buka semula botol foil oon, letakkan pembuka wain di bahagian atas botol dan tekan butang.

Anda tidak perlu risau tentang masalah seperti tenggelamnya gabus - anggur akan dibuka dengan cepat dan automatik. Merasakan anggur yang baik adalah pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Sudah tentu, melainkan jika anda tidak menggunakan pembuka wain klasik. Sekiranya anda bosan bergelut dengan gabus, cubalah pembuka botol yang elegan ini! Dengan pembuka mewah ini, anda akan menjimatkan masa, kerana pembukaan wain hanya akan memakan masa beberapa saat! Tentunya semua orang tahu masalah bagaimana membuka wain dan cara mengeluarkan gabus dengan cepat dan boleh dipercayai untuk mengelakkan penurunan minuman lazat.

Sangat mudah dengan pembuka wain elektrik kami. Ambil pembuka, pasangkan pada leher botol, tekan, dan dalam masa sepuluh saat gabus tidak ada! Itu sahaja! Alat kegemaran di kalangan pencinta wain dan kini sudah tersedia di negara anda. Hadiah mewah!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian