Peranti penjejakan GPS - Pencari gps miniatur dengan pendengaran aktif - Qbit

Kod: 09-048
495.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 412.50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Peranti penjejakan GPS - Pencari gps miniatur dengan pendengaran aktif - Qbit. Ia sangat sesuai untuk mengesan lokasi anak-anak, warga tua atau harta tanah anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Peranti penjejakan GPS - Pencari gps miniatur dengan pendengaran aktif - Qbit. Ia sangat sesuai untuk mengesan lokasi anak-anak, warga tua atau harta tanah anda. Peranti unik yang akan memberi anda tahap kesedaran dan keselesaan baru. Ia menampilkan reka bentuk yang ringkas dan ringan untuk pergerakan dan kebolehpercayaan yang sangat baik. Peranti penjejakan dilengkapi dengan GPS dan membolehkan anda melihat lokasi dalam masa nyata dari PC, tablet, atau Telefon Pintar anda. Pada masa yang sama ia mampu menahan persekitaran yang melampau dan kedap air (memenuhi IPX5). Hayat bateri yang tidak stabil dapat bertahan sehingga 3 hari. Berkat reka bentuk kecil peranti, ia dapat disembunyikan dengan mudah pada orang atau harta benda yang dipantau. Penjejakan berfungsi dengan cara yang mudah , cukup kirimkan SMS, dan anda akan mendapat respons dengan pautan ke peta Google di mana objek yang dilacak itu berada.

peranti penjejakan gpsqbit penyetempatan gps

Bentuk penjejakan GPS

Pencari GPS Qbit menyediakan penjejakan dengan SMS terus ke telefon bimbit anda , di mana pautan ke peta Google dan setelah mengklik pada pautan itu, lokasi kenderaan yang dilacak akan dipaparkan. Bentuk lain adalah melalui aplikasi mudah alih yang disokong iOS dan Android, yang membantu anda mencari lokasi kenderaan yang anda lacak dan pelbagai data yang diperlukan. Bentuk terbaru ialah penjejakan GPS melalui penyemak imbas internet.

Perisian GPS mesin carian QbitPenjejak Qbit dengan telefon pintar


Penggera getaran dan bunyi

Peranti GPS Qbit, sekiranya tangkapan getaran atau suara kuat di atas 70 desibel, menghantar mesej SMS ke nombor telefon SOS lalai. Fungsi yang berguna untuk warga tua dalam situasi ketika mereka merasa sakit atau pingsan, dan ahli keluarga mereka akan diberitahu tentang kemungkinan bahaya.

Penggera getaran Qbit

Penjejakan suara

Ciri yang berguna ialah mendengar secara aktif di sekitar peranti Qbit dari jarak jauh melalui telefon bimbit, atau komunikasi dua hala juga mungkin dilakukan. Walau bagaimanapun, hanya nombor telefon bimbit yang telah ditetapkan yang boleh digunakan, jadi tidak ada risiko pemintasan oleh orang yang tidak dikenali.

Mendengar suara Qbit

Spesifikasi:

Model: Peranti GPS - Qbit
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: Kelas 12
Ketepatan penyetempatan: kurang daripada 10M
Kalis air: IPX5
Dimensi: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Berat: 31g

Kandungan Pakej:

Peranti penjejakan GPS 1x - Qbit
1x kabel pengecasan USB
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian