Pengecas kereta 2x USB dengan GPS dan pemantauan suara - MULTIFUNCTIONAL

Kod: 09-051
475,20 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 396,00 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pengecas kereta 2x USB dengan pemantauan GPS dan suara - MULTIFUNCTIONAL akan memberikan maklumat masa nyata yang mencukupi mengenai kenderaan yang dipantau.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pengecas kereta 2x USB dengan pemantauan GPS dan suara - MULTIFUNCTIONAL akan memberikan maklumat masa nyata yang mencukupi mengenai kenderaan yang dipantau. Pada pandangan pertama ia kelihatan seperti pengecas kereta klasik, tetapi menyembunyikan pencari GPS. Reka bentuk peranti yang ringkas dan bergaya berpadu dengan bahagian dalam kenderaan anda dan oleh itu anda tidak perlu risau bahawa ia akan didedahkan. Pengecas serasi dengan semua kenderaan yang ada di pasaran , kerana dipasang pada lampu yang lebih ringan di dalam kereta.

Dengan pengecas kereta ini, anda tidak akan menghadapi masalah untuk mencari kenderaan anda, jika anda akan meminjamnya kepada rakan atau anak anda, jadi anda akan mengelakkan emosi dan ketakutan atau kebimbangan yang tidak diingini, sama ada anak kapal adalah baik. Peranti ini dilengkapi dengan aplikasi "TrackSolid" (iOS, Android) yang tersedia secara percuma untuk telefon bimbit anda, dengan mana anda dapat mengesan lokasi semasa kenderaan di mana pengecas kereta berada, dan anda juga akan mendapat gambaran umum mengenai amaran .

Pencari kereta GPS

Pemasangan sederhana

Sebilangan besar peranti di pasaran pencari GPS, mempunyai pemasangan yang sangat rumit. Anda tidak perlu risau, kerana tidak diperlukan persediaan dengan model ini. Cukup pasangkan pengecas kereta ke pemetik api di dalam kereta dan anda boleh mula menggunakan semua ciri-cirinya.

pengecas kereta dengan pencari GPS usb autonabijacka

Panggilan kecemasan SOS

Sekiranya berlaku kecemasan, anda boleh menekan butang SOS yang sesuai selama 3 saat untuk mengaktifkan penggera. Peranti kemudian menghantar SMS ke nombor telefon bimbit lalai dan juga akan memanggilnya sehingga panggilan diterima.

Pencari GPS dengan butang SOS

Pemantauan suara

Setelah menghantar arahan "Monitor" ke peranti melalui SMS, peranti akan menjawab "OK" dan kemudian akan menghubungi nombor mudah alih SOS lalai. Setelah menerima panggilan, orang yang berada di nombor SOS akan dapat mendengar apa yang berlaku di sekitar pengecas kereta atau bahagian dalam kenderaan. Semasa mendengar, peranti ini tidak menghasilkan bunyi atau isyarat cahaya dan oleh itu ia adalah pendengaran yang tidak disedari.

pengecas kereta dengan mendengar

Pengesanan status kenderaan

Peranti menyokong pengesanan status kenderaan, tidak kira dalam keadaan hidup atau mati. Sekiranya orang yang tidak sah telah memulakan kenderaan tanpa pengetahuan anda, anda akan segera mendapat pemberitahuan ke telefon anda.

pengecas kereta dengan pengesanan kenderaan

Penggera bateri rendah

Pengecas kereta mempunyai bateri litium 130 mAh terbina dalam dan oleh itu dapat berfungsi walaupun dikeluarkan dari pencucuhan. Apabila bateri turun hingga 10%, peranti akan mengirim SMS peringatan "Peringatan! Bateri hampir habis, isi dengan cepat!" ke nombor mudah alih SOS lalai. Sekiranya bateri kurang dari 1%, mesej teks seterusnya "Amaran! Bateri terlalu rendah, kuasa akan mati secara automatik".

pencari gps dengan pengesanan status bateri

Penggera kelajuan tinggi

Sekiranya kenderaan bergerak dengan kelajuan yang lebih tinggi daripada had, peranti akan menghantar SMS ke nombor telefon bimbit lalai.

pencari gps dengan pengesanan kelajuan kereta

Penggera bunyi

Sekiranya bunyi yang dirakam di sekitar pengecas kereta melebihi 70 dB, peranti akan memberitahu anda secara automatik dengan menghubungi nombor telefon bimbit lalai. Oleh itu, pengecas kereta dengan pencari GPS adalah penyelesaian yang ideal untuk melindungi kenderaan anda.

pengecas kereta dengan pengesanan audio

Ciri-ciri:

tambah Pengecas kereta USB dengan pencari GPS
tambah Makluman pada bunyi melebihi 70 db
tambah Mendengar bahagian dalam kenderaan melalui panggilan telefon
tambah Bateri bersepadu, yang memastikan fungsinya walaupun dikeluarkan dari lampu yang lebih ringan
tambah Butang SOS

Spesifikasi:

Bateri: 3,7V / 130 mAh litium
Sambungan rangkaian: GSM / GPRS
Kekerapan: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x output USB: 5V
Voltan operasi: 9-15 V DC
Suhu kerja: -20 ~ 60 ° C di dalam kenderaan
Kelembapan maksimum: 5% - 95%
Dimensi: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Berat: 81 g

Pakej mengandungi:

1x Pengecas kereta dengan GPS
Panduan pengguna 1x

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian