Kamera WiFi Mini Full HD dengan sambungan magnet berputar

Kod: 10-165
547,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 456,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera WiFi Mini Full HD dengan sambungan magnet berputar, berkat yang anda dapat menyesuaikan sudut pengambilan gambar mengikut keperluan anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera WiFi Mini Full HD dengan sambungan magnet berputar, berkat yang anda dapat menyesuaikan sudut pengambilan gambar mengikut keperluan anda. Dimensi kamera miniatur hanya 4 cm x 2,5 cm dan beratnya 29g . Kamera ini sesuai untuk melihat aktiviti di dalam bilik atau sebagai ciri keselamatan di pejabat, rumah dan sebagainya. Di dalam pek, anda akan menemui pemegang dengan sendi putar dan magnet untuk pemasangan kamera dengan mudah, dan dari sisi lain pemegangnya terdapat permukaan pelekat, berkat yang anda boleh letakkan kamera di mana sahaja untuk gambar video berkualiti tinggi .

Ia mempunyai bateri yang boleh dicas semula terbina dalam yang dapat merakam gambar Full HD hingga 2 jam . Bateri ini adalah kamera mini tanpa wayar dan kompak yang tidak dibatasi oleh kabel kuasa tambahan. Ia dapat merakam gambar pada resolusi tinggi 1920x1080. Kamera menyokong kad micro SD hingga maksimum 128GB dan dapat merakam sehingga 20 jam rakaman berterusan . Berkat sambungan WiFi , anda dapat memasangkan kamera dengan telefon bimbit melalui aplikasi "BVCAM " (iOS, Android) percuma di mana anda dapat melihat gambar yang diambil dari kamera secara real time dan mengatur pelbagai fungsi kamera.

kamera HD bulat mini

Sudah tentu, jika anda ingin merakam lebih dari 2 jam, anda perlu menyambungkan kamera ke Power bank (bateri mudah alih) atau terus ke elektrik dengan penyesuai AC (tidak termasuk) melalui kabel USB untuk menyalin rakaman yang ditangkap ke komputer anda. Kamera akan dapat digunakan ketika merakam mesyuarat perniagaan, mesyuarat penting tanpa ada yang memperhatikan, berkat kemasan hitamnya yang tidak jelas.

Ciri-ciri:

tambah Gambar Full HD1080p berkualiti tinggi
tambah Reka bentuk yang padat dan senang dibawa
tambah Sambungan WiFi
tambah Pemprosesan berkualiti
tambah Sendi magnet berputar

Spesifikasi:

Format video: AVI
Nisbah resolusi video: 1920x1080p
Kekerapan tangkapan video: 30 fps
Jenis Antara Muka: USB Mini
Media simpanan: Kad TF hingga 128 GB
Jenis bateri: Polimer Lithium
Kapasiti bateri: 3000 mAh
Voltan pengecasan: DC 5V
Dimensi: 4 cm (diameter) x 2,5 cm (kedalaman)
Berat: 29g


Pakej merangkumi:

Kamera HD Penuh Mini Bulat 1x
Kabel USB 1x
1x USB dengan perisian
1x Sendi putar magnetik
Manual 1x

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai. Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, teknologi pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman.
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk yang bersaing (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (1)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Ald

Kamera WiFi Mini Full HD dengan sambungan magnet berputar

Aldin balas

Tuan/Puan, saya ada beberapa soalan tentang kamera ini. Berapa lama bateri kamera tahan? Adakah ia merakam hanya apabila ia mengesan pergerakan dan bunyi, atau adakah ia merakam secara berterusan?

Diterjemah daripada: hr
Cool Mania

Kamera WiFi Mini Full HD dengan sambungan magnet berputar

Mario Bruchanik balas

Selamat tinggal
Bateri bertahan sehingga 2 jam dan ya, ia boleh merakam hanya apabila gerakan dikesan.

Diterjemah daripada: hr
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian