SET - Cermin mata pengintip WiFi dengan kamera HD PENUH + telefon bimbit Perisik

Kod: 10-620
1 945,00 RM 1 495,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 245,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Set SPY - Cermin mata sentuh elegan dengan kamera HD PENUH dan WiFi + penghantaran video langsung (Android/iOS), komunikasi masa nyata melalui telefon bimbit Perisik.

Perlindungan pembeli

 • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
 • Waranti untuk produk - 24 bulan
 • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

SET - Cermin mata SPY, cermin mata sentuh elegan dengan kamera HD PENUH dan WiFi + penghantaran video langsung (Android/iOS) - penyamaran kamera yang sempurna dan bersama-sama dengan telefon bimbit Perisik ia merupakan gabungan pengintip yang ideal untuk pemantauan dan komunikasi yang tidak diperhatikan. Cermin mata pengintip akan menjaga penghantaran langsung imej yang ditangkap dalam julat Wi-Fi tempatan , dan anda boleh berkomunikasi dengan orang lain melalui telefon menggunakan set kepala Perisik Bluetooth. Set pengintip unik akan mendapati penggunaannya dalam pelbagai situasi kehidupan, apabila anda memerlukan bantuan rahsia pada telefon, tetapi pada masa yang sama anda perlu menyediakan penghantaran video secara langsung.

Ia direka untuk pelajar semasa peperiksaan, untuk peniaga semasa mesyuarat perniagaan dan untuk situasi lain.

SET - Cermin mata sentuh yang elegan dengan kamera HD PENUH dan WiFi + penghantaran video langsung (Android/iOS) + komunikasi masa nyata melalui telefon bimbit Perisik - penyamaran kamera yang sempurna. Cermin mata yang bergaya dan pada masa yang sama mempunyai kegunaan praktikal untuk rakaman persekitaran yang tidak diperhatikan dan untuk pembinaan ultra-ringan hanya 40g . Mereka selesa untuk kegunaan harian. Pada masa yang sama, anda tidak perlu menekan sebarang butang kerana ia hanya bertindak balas kepada sentuhan. Dengan mata-mata ini dengan cermin mata anda merakam apa yang anda lihat dan pada masa yang sama anda mempunyai tangan bebas tanpa sebarang syak wasangka.

Kelebihan lain ialah penghantaran langsung melalui sambungan WiFi terus ke telefon mudah alih anda melalui aplikasi " GPS CAM ", yang tersedia secara percuma untuk Android dan iOS. Melalui aplikasi, anda bukan sahaja boleh menonton imej yang ditangkap, tetapi juga memainkan semula video yang telah dirakam. Cermin mata menyokong penciptaan rangkaian Wi-Fi anda sendiri dengan jarak sehingga 30m , membolehkan anda menonton rakaman secara langsung untuk rakan anda berhampiran anda.

Kamera berkaca mata dengan sokongan WiFi (melalui apl mudah alih) - lensa kamera yang disamarkan dengan sempurna

cermin mata sentuh mata-mata dengan kamera HD PENUH dan WiFi

Kamera dibina ke dalam bingkai cermin mata dan mengimbas melalui plastik lutsinar sehala, yang memastikan kerahsiaannya. Kamera tidak boleh dilihat dengan mata kasar atau pada sebarang sudut , atau pada lampu belakang. Pengendalian agak mudah melalui pad sentuh di bahagian luar bingkai cermin mata dan juga direka bentuk agar tidak mencolok. Imej yang ditangkap dirakam dalam resolusi HD Penuh tinggi 1920 x 1080p pada 30fps pada kad mikroSD dengan kapasiti maksimum sehingga 32 GB. Cermin mata dilengkapi dengan bateri boleh dicas semula bersepadu dengan kapasiti 280 mAh, yang dibina terus ke dalam lengan boleh tanggal.

Jika anda perlu mengecas semula bateri, buka klip lengan dan cas semula melalui kabel USB mikro . Kelebihan besar ialah terdapat satu lagi lengan ganti dengan bateri dalam bungkusan, yang anda pasangkan pada cermin mata semasa mengecas bateri yang lain . Ini membolehkan anda merakam video secara berterusan. Anda juga akan menghargai fungsi mengecas bateri melalui Powerbank , yang akan memastikan bahawa anda sentiasa mempunyai bateri yang dicas di tangan.

cermin mata elegan dengan kamera HD Penuh - kawalan sentuh

Cermin mata pengintip adalah pilihan yang tepat untuk anda jika anda perlu membuat rakaman mesyuarat tanpa sebarang syak wasangka . Cermin mata mempunyai pelbagai kegunaan, kerana anda boleh menggunakannya, contohnya semasa bercuti, konsert atau semasa merakam pelbagai pengalaman hidup. Cermin mata pengintip ini mempunyai penyamaran sempurna terhadap sebarang syak wasangka, kerana ia bertindak sebagai tambahan bergaya pada pakaian anda. Dengan menyambungkan cermin mata HD Penuh ke komputer anda melalui USB, ia berfungsi sebagai pembaca kad memori dan anda boleh memuat turun video dan foto yang dirakam terus ke PC atau komputer riba anda.v

cermin mata dengan kamera wifi - set wifi aplikasi cam gpss

Ciri-ciri cermin mata:

tambah lagi Cermin mata elegan dengan kamera HD
tambah lagi Video dalam resolusi HD Penuh
tambah lagi Kawalan sentuh pada lengan cermin mata
tambah lagi Sokongan sambungan WiFi
tambah lagi Penggunaan kad mikroSD sehingga 32 GB

Spesifikasi cermin mata:

Optik: 2.0 MP CMOS
Peleraian video: 1920x1080p
Nisbah bingkai: 30fps
Pemampatan video: H.264
Format video: AVI
Sudut pengimbasan: 70°
Kad memori: kad microSD 8-32GB
Bateri: 280 mAh
Hayat bateri: lebih kurang. 100 minit (masa bekerja)
Masa pengecasan: 1-2 jam
Sambungan rangkaian: WiFi
Bekalan kuasa: DC-5V
Kabel kuasa: USB mikro
Sokongan sistem: iOS, Android
Dimensi: 149mm x 146mm x 41mm
Berat: 40 g

Intip telefon bimbit dengan penguat bluettooth 20W model terbaharu - setiap daripada kita mengetahui situasi kehidupan apabila anda menghargai jika seseorang boleh menasihati anda, atau membantu dalam situasi yang sukar, tanpa sesiapa mengetahuinya.

Telefon bimbit pengintip ialah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang pada jarak jauh melalui telefon mudah alih atau pemancar anda, tanpa sesiapa pun mengetahuinya. Prinsipnya mudah, cuma masukkan alat dengar mata-mata wayarles (yang tidak kelihatan kerana saiz kecilnya) ke dalam telinga anda, dan gantung pada leher kalung bluetooth (untuk dipasangkan dengan telefon bimbit) dengan kuasa ultra dan penguat kuasa 20W , yang melaluinya isyarat dihantar secara wayarles ke dalam cuping telinga, di mana isyarat bertukar kepada suara.

Kami mengesyorkan kepada pelanggan, supaya mereka tidak membeli fon telinga pengintip tiruan murah berkualiti rendah melalui penjual yang tidak disahkan.

Kami mempunyai jaminan 24 bulan untuk telefon bimbit pengintip. Nasihat dan perkhidmatan pakar. Fon kepala pengintip dibentuk supaya muat dengan sempurna ke dalam gendang telinga, jadi ia tidak ketara sama sekali. Mereka diperbuat daripada bahan yang tidak berbahaya.

telefon bimbit pengintip

Model termaju terbaharu alat telinga pengintip yang popular. Berbanding dengan model sebelumnya, ia mempunyai bentuk anatomi yang lebih baik untuk menutup telinga dengan sempurna daripada kebocoran bunyi ke sekeliling. Telefon bimbit ini terdiri daripada penerima sensitif (gegelung), pembesar suara mikro yang stabil , dengan bunyi yang sangat bersih dan jelas dengan bunyi yang berkurangan.

Set telefon bimbit pengintip - kalung gelung

Alat telinga hanya dimasukkan ke dalam saluran telinga di telinga anda. Cangkuk lut sinar dipasang pada telefon bimbit yang dengannya alat dengar mudah dikeluarkan. Untuk pengendalian telefon bimbit yang lebih mudah , kami menawarkan penjepit magnet di e-kedai kami. Termasuk dalam pakej ialah bateri yang tahan sehingga 7 jam.

alat dengar mata-mata

Ciri-ciri alat dengar mata-mata

tambah lagi Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
tambah lagi Bentuk ergonomik, pengendalian yang mudah
tambah lagi Bateri: hayat bateri 1,55 V (337 SR 416SW) sehingga 7 jam
tambah lagi Dimensi: 13x6mm
tambah lagi Kekerapan kerja: semua frekuensi
tambah lagi Kesambungan Bluetooth ke peranti mudah alih.
tambah lagi Mudah dikawal dan menerima panggilan.
tambah lagi Sokongan bebas tangan untuk komunikasi dua hala.
tambah lagi Keupayaan untuk mula merakam terus dari telefon anda - untuk memainkan fail MP3.
tambah lagi Masa bercakap setiap satu caj adalah sehingga 12 jam, stadby sehingga 130 jam.
tambah lagi Gelung bluetooth termasuk bateri litium terbina dalam 700mAh
tambah lagi Gelung bluetooth termasuk penguat 20W
tambah lagi Mikrofon bersepadu

Carta perbandingan telefon bimbit pengintip

Pakej set mengandungi

 1. Cermin mata WiFi dengan kamera
 2. 2x cermin mata lengan dengan lengan
 3. Kabel USB mikro
 4. Kain pembersih
 5. USB dengan perisian
 6. Manual untuk cermin mata
 7. Alat telinga pengintip terbaru
 8. Mikrofon
 9. Gelung Bluetooth 20W untuk digantung pada leher
 10. wayar USB
 11. Penyesuai kuasa
 12. Manual telefon bimbit

notis

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-kedai kami?

Kami menguji setiap produk baharu selama beberapa minggu dan selepas pemeriksaan akhir ia dimasukkan dalam jualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk pengintip yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang paling murah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati
Berpengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip ( kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih 12 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan pelarasan produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan waranti 24 bulan untuk semua produk dan pemulangan percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Dalam kes tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan kepada minimum (biasanya 7-14 hari). Jika barangan tidak berfungsi, penyelesaiannya menyediakan pertukaran untuk sekeping baru

NOTA: Produk pesaing C (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi produk tersebut menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dsb. yang menghasilkan versi kos rendah (kurang mahal) produk, jadi ia mempunyai kesan yang ketara ke atas jumlah kualiti dan hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian mengikut fakta ini.

Perbincangan produk (1)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Ris

SET - Cermin mata pengintip WiFi dengan kamera HD PENUH + telefon bimbit Perisik

Risto balas

Helo, saya ingin bertanya sama ada anda menghantar ke negara lain di luar Macedonia. Terima kasih

Diterjemah daripada: mk
0
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

95%
95%
Spyman2023

cermin mata - set

Cermin mata mempunyai kamera yang tidak mencolok
Telefon bimbit itu sangat kecil
Penghantaran yang boleh dipercayai

Set pengintip yang sangat baik. Cermin mata tidak mencolok, tiada siapa yang akan menyedari bahawa terdapat kamera di dalamnya. Terima kasih kepada telefon bimbit dan mikrofon, imej itu juga boleh dilihat pada telefon bimbit melalui aplikasi. Saya sering menggunakannya dan mereka masih belum mengecewakan.

Diterjemah daripada: sk