Kamera pengintip bank kuasa tersembunyi dalam bateri 2800mAh + WiFi + P2P + pengesanan gerakan

Kod: 10-529
728,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 607,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Kamera pengintip bank kuasa tersembunyi dalam kapasiti bateri 2800mAh + WiFi + P2P + pengesanan gerakan dan lampu putih LED.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera pengintip bank kuasa tersembunyi dalam kapasiti bateri 2800mAh + WiFi + P2P + pengesanan gerakan dan lampu putih LED. Dengan reka bentuknya yang elegan dalam warna hitam, ia sesuai dengan jenis dalaman apa pun tanpa ada yang mengetahui bahawa ia adalah peranti dengan kamera tersembunyi.   Peranti ini dilengkapi dengan bateri 2800 mAh yang boleh dicas semula, yang dapat berfungsi sebagai power bank yang lengkap untuk mengisi semula telefon bimbit menggunakan dua output USB. Ia boleh digunakan di setiap rumah atau pejabat. Tidak diragukan lagi fungsi yang paling penting dan berguna adalah pemantauan terhadap persekitaran.

Kamera pengintip bank kuasa 2800mAh

kamera tersembunyi di powerbank

Kamera tersembunyi terbina dalam merakam video dalam resolusi Full HD 1920x1080 dengan suara , yang mencukupi untuk tangkapan gambar terperinci. Kamera yang tidak jelas ini menyokong sambungan P2P dan WiFi - tanpa wayar, yang membolehkannya diletakkan terus di mana sahaja di kawasan pedalaman. Anda dapat mengawal semua fungsi kamera tersembunyi dari jauh melalui aplikasi "HDSmartIPC" yang tersedia secara bebas untuk telefon pintar (iOS, Android) di mana anda dapat menonton gambar dalam masa nyata dan mengubah tetapan kamera. Kamera dapat disambungkan ke penghala rumah melalui WIFI atau P2P, yang memungkinkan Anda memantau gambar kapan saja dan di mana saja melalui telefon bimbit anda.

Kamera pengintip bank kuasa

Kamera juga menyertakan fungsi deteksi gerakan , yang digunakan untuk memulai merekam ketika menangkap gerakan di ruang angkasa. Ciri yang hebat berkat anda tidak akan melepaskan tembakan penting, kerana gambar hanya akan diambil semasa melakukan aktiviti. Rakaman yang dirakam dikenakan pemampatan H.264 untuk mengurangkan ukuran fail dan kemudian disimpan pada kad SD mikro yang disokong hingga 128 GB .

Kamera tersembunyi bank kuasa dengan pengesanan gerakan

kamera tersembunyi power bank

Ciri-ciri:

PLUS Kamera tersembunyi di power bank
tambah Penghantaran video WiFi dan P2P dalam masa nyata
tambah Bateri boleh dicas semula 2800mAh
tambah Fungsi pengesanan gerakan
tambah Power bank dengan 2 output USB dan lampu LED

Spesifikasi:

Sensor gambar: FULL HD 1920x1080p
Lensa: CMOS 1MP
Resolusi video: 1920x1080 piksel dalam telefon dan perekaman 1080x720 pada kad mikro SD
Nisbah bingkai: 20 fps
Format pemampatan: H.264
Sudut imbasan: 120 °
Pengesanan gerakan: ya, sensor PIR + mesej amaran
Kad memori: menyokong kad Micro SD hingga maksimum. 128 GB (tidak termasuk)
Bekalan kuasa: bateri lithium 2800mAh yang boleh dicas semula
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
P2P: jarak 30 m
Lampu LED: ya, dikawal melalui APP
Mengecas: kabel USB mikro
Dimensi: 11,3x6x1,4 cm

Kandungan Pakej:

Power bank 1x dengan kamera FULL HD
Kabel USB 1x
Penyesuai 1x
1x pembaca USB untuk kad SD mikro
Klip 1x
Manual 1x

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui kedai kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Keperluan kami mengenai pemprosesan dan peningkatan produk, kami berunding secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang termasuk dalam penjualan akan melewati kawalan kualiti masuk dan hanya setelah itu diperingkat tawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa teknik yang kami jual lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding dengan produk yang kompetitif. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan dengan segera ke arah kepuasan pelanggan.

Penjual tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, penting untuk mengetahui syarat-syarat (undang-undang, peraturan teknikal, keputusan, dll.) Untuk pengoperasian produk di negara ini !!!

PERINGATAN: Sekiranya anda menjumpai produk yang bersaing (dengan harga yang jauh lebih rendah) yang boleh mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi komponen terpakai seperti optik, bateri, sama ada ia boleh menjadi versi produk dengan harga rendah (lebih murah) , jadi mereka mempunyai harga yang signifikan kesan terhadap kualiti dan kehidupan keseluruhan produk. Oleh itu, kami mengesyorkan agar pelanggan mempertimbangkan faedah pelaburan dan pembelian juga memandangkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian