Kamera cermin mata hitam Wifi FULL HD dengan penapis UV

Kod: 10-137
685,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 571,18 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera cermin mata hitam Wifi FULL HD dengan penapis UV bukan sahaja kelihatan bergaya, tetapi unik berkat kamera terpasang dengan mikrofon untuk menangkap gambar sebenar semasa aktiviti sukan anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera cermin mata hitam Wifi FULL HD dengan penapis UV tidak hanya kelihatan bergaya, tetapi unik berkat kamera terbina dalam dengan mikrofon untuk menangkap gambar sebenar semasa pelbagai aktiviti, atau untuk menangkap mata-mata atau aktiviti sukan. Tidak lagi sesuai, anda boleh memakai cermin mata anda dengan mudah dan anda boleh merakam terus dari pandangan anda. Kamera FULL HD terbina dalam mampu merakam video dalam resolusi 1920x1080 pada 30 bingkai sesaat bersama dengan bunyi berkualiti tinggi. Gambar yang dirakam diambil dalam sudut lebar 120 ° , jadi anda akan dapat melihat pemandangan sekeliling dengan semua perincian. Semua data yang dirakam disimpan pada kad Micro SD yang disokong hingga 32GB (tidak termasuk) .

Kamera pengintip aplikasi mudah alih

Rakaman dan permulaan kacamata dipicu menggunakan butang di sebelah kiri cermin mata hitam. Di sebelahnya, ada butang untuk memulakan WiFi. Di dalam cermin mata terdapat dua penunjuk cahaya. Lampu penunjuk merah memberitahu anda sama ada kamera menyala atau sedang merakam (berkelip). Penunjuk biru memberitahu anda tentang ciri yang didayakan WiFi. Dengan sokongan WiFi, anda dapat memasangkan cermin mata anda dengan telefon pintar dan menggunakan cermin mata secara langsung melalui aplikasi atau memainkan semula gambar yang diambil. Aplikasi ini disokong untuk iOS dan Android , yang disebut "FinalCam", aplikasinya tersedia untuk dimuat turun ke telefon pintar anda.

cermin mata matahari dengan kamera wifiKamera wifi HD cermin mata hitam sukan

Kacamata dilengkapi dengan penyambung USB untuk mengisi cermin mata anda, atau anda boleh memuat turun fail data (rakaman video) ke komputer anda. Kamera dalam cermin mata hitam tidak hanya berfungsi sebagai kamera video , tetapi juga berfungsi sebagai kacamata matahari yang berfungsi sepenuhnya karena terbuat dari kaca UV 400. Oleh itu, mata anda akan terlindung dari sinaran UV yang berbahaya dari sinar matahari . Cermin mata hitam eksklusif ini akan digunakan dalam pelbagai aktiviti seperti sukan atau bahkan untuk pakaian biasa pada waktu siang .

Ciri-ciri:

tambah Rakaman video Full HD dengan audio
tambah Sokongan WiFi dan pilihan untuk berpasangan dengan telefon pintar
tambah Penapis UV 400
tambah Reka bentuk sukan cermin mata

Spesifikasi:

Ciri-ciri: Video, WiFi
Kamera: CMOS 3 MP + sudut lebar 120 °
Resolusi video: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Format pemampatan: H264
Format fail video: MOV
Memori: Sokongan kad mikro SD hingga 32 GB
Penapis UV: 400
Dimensi: 15,5 cm (W) x 5,5 cm (H) x 17 cm (D)
Berat: 55 g
Bateri: Bateri litium 770 mAh
Rakaman video: 1 jam

Kandungan Pakej:

Cermin mata hitam 1x dengan Kamera HD + WiFi
Sarung mudah alih 1x
1x Membersihkan kain
Kabel USB 1x
Manual pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian