Kacamata dengan kamera mata-mata HD terbina dalam (penyamaran sempurna)

Kod: 10-116
667,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 555,82 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kacamata dengan kamuflase sempurna - kamera pengintip HD dan rakaman audio, mempunyai reka bentuk yang bergaya dan penggunaan praktikal.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kacamata dengan kamuflase sempurna - kamera pengintip HD dan rakaman audio, mempunyai reka bentuk yang bergaya dan penggunaan praktikal. Sekiranya anda cuba mencari kamera di cermin mata, anda tidak akan menjumpainya, walaupun anda seorang pakar perisik. Kaca mata tidak kelihatan seperti mempunyai kamera terbina dalam. Tiada lensa yang kelihatan atau lubang mini untuk lensa.

Kamera diintegrasikan dalam bingkai dan merekod melalui plastik lutsinar satu arah yang menjadikannya tidak jelas. Kamera tidak dapat dilihat dengan mata kasar atau di bawah sudut apa pun, atau dengan lampu latar. Alat kawalannya cukup mudah melalui satu butang, yang berada di sisi dalaman bingkai dan juga dirancang agar tidak mencolok. Kaca mata-mata ini mempunyai penyamaran yang sempurna. Gambar dirakam dalam resolusi HD 1280 x 720p pada 30fps ke kad microSD hingga maksimum 32 GB.

gelas dengan penyamaran yang sempurna

Bateri berkapasiti 260 mAh dibina di sebelah kanan bingkai. Satu bateri mempunyai jangka hayat bateri sehingga 1,5 jam rakaman. Rakaman disimpan setelah 10 minit dan mempunyai 1 GB. Pada kad 32GB boleh disimpan sehingga 5 jam rakaman. Semasa mengecas bateri, lepaskan sisi kanan bingkai dan sambungkannya melalui pengecas USB 8-pin mini. Kelebihan besarnya ialah pakej itu merangkumi satu lengan ganti dengan bateri yang boleh anda sambungkan ke cermin mata, sementara bateri lain sedang dicas. Ini membolehkan anda merakam video secara berterusan. Anda akan memahami fungsi mengecas bateri melalui POWERBANK yang akan memastikan bahawa anda sentiasa mempunyai bateri yang dicas.

Cermin mata 2 x lengan dengan bateri

Dengan kacamata pengintip anda merakam dengan tepat apa yang dapat anda lihat semasa tangan anda bebas. Cermin mata HD adalah pilihan yang ideal jika anda perlu membuat rakaman pertemuan yang tidak mencolok, atau dalam pelbagai situasi lain untuk memantau tempat dan tetap tidak mencolok. Kacamata mempunyai pelbagai kegunaan kerana dapat digunakan misalnya, semasa bercuti, konsert, atau jika anda ingin merakam pengalaman lain. Setelah menyambungkan cermin mata HD ke komputer, ia berfungsi sebagai pembaca kad dan anda boleh memuat turun video dan gambar yang dirakam ke PC atau komputer riba anda.

Ciri-ciri:

PLUS Kacamata dengan penyamaran sempurna kamera pengintip HD terbina dalam
tambah Resolusi HD 1280 x 720p pada frekuensi 30fps
tambah Penggunaan kad microSD hingga 32GB
tambah Lengan ganti 2x dengan bateri 260 mAh

Spesifikasi:

Resolusi video: 1280 x 720
Kadar bingkai video: 30fps
Format video: AVI
Lensa peleraian: 5Mpix
Format 16: 9
Bateri: 2 x 260mAh
Hayat bateri: rakaman sehingga 1,5 jam (dua bateri hingga 3 jam rakaman)
Bekalan kuasa: DC-5V
Kabel kuasa: USB mini 8Pin
Kad memori: kad microSD hingga 32 GB
Suhu operasi: dari 0 ° C hingga 60 ° C

Kandungan:

1x Gelas dengan kamera HD
Kabel USB 1x Mini 8Pin
2x Lengan ganti dengan bateri
Pengurangan 1x untuk kabel pengecasan USB
Manual 1x

notis penting

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji selama beberapa minggu setiap produk baru dan setelah pemeriksaan akhir disertakan dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih daripada 5 tahun pengalaman.
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, penyelesaian diberikan dengan pertukaran untuk barang baru

CATATAN: Sekiranya anda menjumpai produk yang bersaing (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi komponen yang digunakan seperti penguat, bateri, dan lain-lain boleh menjadi versi produk dengan harga rendah (lebih murah), jadi ia memberi kesan yang besar pada keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Kami mengesyorkan kepada pelanggan untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian juga sesuai dengan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (2)

100%