Jam penggera dengan kamera FULL HD dengan LED IR + WiFi + P2P + Pemantauan udara

Kod: 10-169
685,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 571,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Jam penggera dengan kamera FULL HD dengan pemantauan udara LED LED + WiFi + P2P +, dilengkapi dengan pengesanan gerakan dan sensor untuk pengesanan suhu dan kelembapan di ruang angkasa.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Jam penggera dengan kamera FULL HD dengan pemantauan udara LED LED + WiFi + P2P + , dilengkapi dengan pengesanan gerakan dan sensor untuk pengesanan suhu dan kelembapan di ruang angkasa. Dengan reka bentuknya yang elegan dalam warna hitam berkilat, ia sesuai dengan jenis dalaman apa pun tanpa ada yang memperhatikan bahawa ia adalah kamera tersembunyi dalam peranti. Paparan berkualiti tinggi memastikan keterbacaan data yang disediakan tanpa masalah, walaupun pada waktu siang yang intensif.

Jam penggera digital kecuali waktu sebenar juga memberitahu mengenai suhu dan kelembapan

jam penggera dengan kamera hd

Kamera tersembunyi terbina dalam merakam gambar dalam resolusi Full HD 1920x1080 dengan suara , cukup untuk rakaman terperinci berkualiti tinggi. Terima kasih kepada penglihatan malam LED IR hingga 6 meter, anda akan mempunyai imej yang baik walaupun pada waktu malam. Penggera digital menyokong WiFi dan tanpa wayar, membolehkan anda meletakkan peranti anda secara langsung di mana sahaja di pedalaman, dan kemudian anda dapat mengawal semua ciri kamera tersembunyi melalui aplikasi telefon pintar "TinyCam" yang tersedia secara bebas (iOS, Android) di mana anda dapat menonton secara nyata -waktu gambar dan ubah tetapan kamera. Jam penggera dengan kamera dapat disambungkan ke penghala rumah melalui WiFi atau P2P, yang memungkinkan anda melihat gambar kapan saja dan di mana saja menggunakan telefon bimbit anda.

kamera pengintip di jam penggera

Penggera digital juga merangkumi fungsi pengesanan gerakan untuk memulakan rakaman ketika menangkap pergerakan di angkasa. Ciri hebat yang anda tidak akan melepaskan gambar penting, kerana hanya menangkap gambar semasa aktiviti. C aptured rekod melalui H.264 pemampatan untuk mengurangkan saiz fail dan kemudian disimpan pada kad SD mikro disokong sehingga 128GB. Peranti ini dilengkapi dengan bateri 300 mAh bawaan yang menyediakan rakaman berterusan 2 jam setiap cas penuh, dan juga mungkin untuk menyambungkan peranti ke rangkaian konvensional dan oleh itu kamera tersembunyi dan stesen meteorologi dapat beroperasi secara berterusan. Ia dapat digunakan di setiap rumah sebagai jam penggera digital lengkap yang memberitahu anda tentang waktu dan suhu udara di dalam bilik anda. Tidak dinafikan, ciri yang paling penting dan paling berguna adalah penjejakan persekitaran yang tidak dijaga.

sensor gerakan di jam penggera dengan kamera

Ciri-ciri:

PLUS Perisik kamera dalam penggera digital
tambah Penghantaran video masa nyata WiFi
tambah Bekalan kuasa tetap dari rangkaian
tambah Fungsi pengesanan gerakan
tambah Penglihatan LED IR malam hingga 6 meter

Spesifikasi:

Sensor gambar: HD 1920x1080p
Lensa: CMOS
Nisbah bingkai: 25 fps
Format pemampatan: H.264
Sudut pandang: 120 °
Julat penglihatan malam: 6 meter
Kad memori: Kad mikro SD / TF hingga maksimum. 128 GB
Bateri: Bateri litium 300mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Masa bekerja (hari): lebih kurang 8 jam
Masa bekerja (malam): lebih kurang 3 jam
Masa pengecasan: 3-4 jam
Bekalan kuasa: DC-5V / 2A
Dimensi: (Lebar) 109 x (Tinggi) 46 mm x (Kedalaman) 39 mm
Berat: 150 g

Kandungan Pakej:

Jam penggera digital 1x dengan kamera HD
Kabel USB 1x
Penyesuai kuasa 1x
1x USB dengan arahan
Manual 1x

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai. Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, teknologi pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman.
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%