Cermin mata-mata dengan kamera FULL HD dan alat kawalan jauh + memori 16GB

Kod: 10-170
685,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 571,18 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Cermin mata-mata dengan kamera FULL HD dan alat kawalan jauh + memori 16GB, mempunyai reka bentuk yang elegan untuk menjadikannya suplemen pengintip yang luar biasa.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Cermin mata-mata dengan kamera FULL HD dan alat kawalan jauh + memori 16GB , mempunyai reka bentuk yang elegan untuk menjadikannya suplemen pengintip yang luar biasa untuk pakaian anda. Kamera Full HD tersembunyi dengan sempurna di bingkai cermin mata , sehingga tidak menimbulkan kecurigaan terhadap keadaan sekeliling, tidak ada lensa yang dapat dilihat . Kamera mengimbas melalui plastik lutsinar sehala yang menjamin kerahsiaannya dan tidak dapat dilihat oleh mata kasar di sudut mana pun atau di lampu belakang. Gambar yang dirakam oleh kamera dirakam dalam Full HD 1920x1080 pada 30 fps dengan suara . Pengoperasiannya mudah, dengan pad sentuh pada bingkai kacamata atau dengan alat kawalan jauh yang disertakan , jadi anda tidak perlu menyentuh kaca sama sekali ketika menggunakannya.

Cermin mata dengan kamera mempunyai lensa cahaya gelap.

kamera dalam gelas penuh hd

Bateri 280 mAh dibina di sebelah kanan bingkai. Satu bateri mempunyai jangka hayat bateri sekitar 75 minit rakaman. Rakaman disimpan pada memori dalaman 16GB dengan penyimpanan rakaman sehingga 2 jam. Semasa mengecas bateri, lepaskan bahagian kiri bingkai dan sambungkannya ke pengecas utama melalui USB 8pin mini. Kelebihan besarnya ialah ada satu lagi lengan ganti dengan bateri dalam bungkusan, yang anda pasangkan pada cermin mata semasa mengisi bateri yang lain. Ini membolehkan anda merakam video secara berterusan. Anda juga akan memahami fungsi mengecas bateri melalui Powerbank, yang akan memastikan bahawa anda sentiasa mempunyai bateri yang dicas. Setelah menyambungkan cermin mata Full HD ke komputer anda, anda dapat memainkan semula video yang dirakam, atau menggunakan memori dalaman sebagai penyimpanan data.

cermin mata pengintip dengan kamera HD

Dengan kacamata pengintip, anda merakam apa yang anda lihat dengan tangan anda bebas. Cermin mata HD penuh adalah pilihan yang tepat untuk anda jika anda perlu membuat rakaman mesyuarat yang tidak mengganggu, atau dalam pelbagai situasi lain di mana anda perlu membuat video tanpa mendedahkan. Kacamata mempunyai berbagai macam penggunaan, kerana Anda dapat menggunakannya, misalnya pada percutian, konsert atau ketika merakam berbagai pengalaman hidup.

cermin mata dengan kamera HD tersembunyi

Ciri-ciri:

PLUS Cermin mata dengan kamera
tambah Resolusi HD penuh 1920x1080P pada 30fps
tambah Alat kawalan jauh
tambah Lengan ganti 2x dengan bateri 280 mAh

Spesifikasi:

Optik: Cmos 2.0 Mega
Resolusi video: 1920x1080
Nisbah bingkai: 30fps
Format video: AVI
Sudut imbasan: 70 °
Memori dalaman: 16 GB
Saiz video: 16 GB mencukupi untuk rakaman video selama 2 jam
Bateri: 280mAh
Hayat bateri: lebih kurang 75 min

Kandungan Pakej:

1x cermin mata pengintip dengan kamera HD
Alat kawalan jauh 1x
2x Lengan ganti dengan bateri
Pengurangan 1x untuk pengecasan melalui kabel USB
Kabel USB 1x
1x Membersihkan kain
1x Kes cermin mata
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian