Camcorder WiFi HD dalam jam dengan LED IR

Kod: 10-077
747,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 622,75 RM
habis dijual Maaf, tetapi produk ini sudah habis dijual. Produk ini tidak lagi tersedia.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards

Kamera pengintip tanpa wayar tersembunyi dalam jam, LED IR, untuk memantau bangunan secara real time melalui komputer riba, tablet, atau telefon pintar / iPhone anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera pengintip tanpa wayar tersembunyi di LED IR jam, untuk memantau bangunan secara real time melalui komputer riba, tablet, atau telefon pintar anda. Kamera Wi-Fi yang boleh dipercayai dengan penyembunyian yang baik, ia boleh menjadi alat yang kuat untuk memantau rumah atau pejabat anda semasa anda keluar, yang memastikan keselamatan diri dan harta benda anda.

Ia mempunyai operasi yang mudah, tindak balas yang baik dan cepat. Berkat bekalan kuasa yang berterusan tidak perlu risau kamera akan mati dan kehilangan saat-saat penting. Selain itu, kamera ini kelihatan seperti jam dinding biasa, jadi tidak ada yang menyangka bahawa ada kamera tersembunyi. Rakaman video dengan suara pada 720p disimpan pada kad micro SD dengan sokongan hingga 32 GB

Letakkan kamera di lokasi yang sesuai untuk pemantauan dan geser suis ke kedudukan "hidup". Pada komputer riba, tablet, telefon pintar dengan OS Android anda boleh memuat turun perisian dan menyambungkan peranti. Oleh itu, anda boleh menonton siaran dalam talian kamera pengintip wifi dengan mudah. Dengan menggunakan PERISIAN yang unik, anda dapat menetapkan ciri seperti pengesanan gerakan atau rakaman pada waktu tertentu.

Spesifikasi produk:

Jenis sensor: 1/4 "CMOS
Resolusi: 1280x720 (720p), 640 × 480 (VGA), 320 x 240 (QVGA)
Pencahayaan minimum: 0.1LUX
Penglihatan Malam: Ya
Imbangan Putih: Auto
Suhu operasi: 10 ° C ~ 50 ° C
Kelembapan operasi: kurang daripada 90% (tanpa pemeluwapan)
Penggunaan kuasa: ≤3W
Bekalan kuasa: DC 5V 2A

Perbincangan produk (1)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

jan

soalan

jan palinsky balas

Saya baru sahaja melihat tawaran anda Wifi HD kamera dalam jam + IR LED
Antara lain, ia berkata: Terima kasih kepada bekalan kuasa kekal, anda tidak perlu risau tentang kamera dinyahcas pada masa yang salah.
Apakah Terima kasih kepada bekalan kuasa kekal? Seperti yang dimaksudkan, jam tidak disambungkan terus ke rangkaian dan hanya mempunyai bateri.
Apabila merakam dengan kamera, ia boleh menyahcas selepas masa tertentu.
Terima kasih untuk jawapan anda,
Palinsky

Diterjemah daripada: sk
Cool Mania

Camcorder WiFi HD dalam jam dengan LED IR

Pavel Kováčik balas

selamat hari,
Jam tidak mempunyai bateri terbina dalam dan mesti disambungkan ke soket menggunakan penyesuai, berkat ia mempunyai bekalan kuasa yang berterusan dan oleh itu bekalan kuasa sedemikian dipanggil bekalan kuasa kekal. Kelebihan bekalan kuasa sedemikian ialah anda tidak perlu sentiasa mengecas peranti dan anda juga pasti bahawa peranti tidak akan dinyahcas pada masa yang salah.

Diterjemah daripada: sk
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian