Kamera keselamatan 360 ° panoramik FULL HD dengan penglihatan 5G + WiFi + IR

Kod: 52-012
639,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 532,82 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera keselamatan 360 ° panorama FULL HD dengan penglihatan 5G + WiFi + IR, berkat yang anda akan sentiasa berhubung dengan rumah anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera keselamatan 360 ° panoramik FULL HD dengan penglihatan 5G + WiFi + IR, berkat yang anda akan sentiasa berhubung dengan rumah anda. Kamera tanpa wayar premium memastikan pengawasan kawasan yang dipantau, dan juga ketika menangkap pergerakan melalui sensor gerakan, ia memberi amaran kepada anda secara langsung ke telefon bimbit anda. Sudut pemotretan 360 ° berkualiti tinggi dapat menggantikan hingga 5 kamera keselamatan dengan sudut pandangan 75 ° biasa, menjimatkan banyak wang untuk pembelian, pemasangan dan   masa.

Dengan aplikasi "Tycam" percuma (iOS, Android), anda boleh memeriksa rumah tangga kapan saja melalui telefon bimbit anda. Oleh itu, anda boleh menonton rumah, pejabat atau premis lain bila-bila masa anda memerlukan. Dapatkan gambar FULL HD 1080P yang terperinci dan lancar, yang membolehkan anda melihat apa yang berlaku sekarang. Semasa percutian anda, anda boleh berehat dengan tenang dengan perasaan bahawa jika seseorang ingin masuk ke rumah anda, anda akan segera diberitahu mengenainya dalam bentuk laporan ke telefon anda . Dengan kamera IP rumah ini, anda akan sentiasa berhubung dengan rumah anda.

penggantian camcorder kamera IP panorama IPKamera IP panorama keselamatan


Kamera Panorama 5G

Model kamera ini menyokong pemindahan data berkelajuan tinggi WiFi 5G, yang dapat mencapai hampir 125M / s. Kelajuan penghantaran WiFi 5G adalah 3,5 kali lebih pantas daripada WiFi 2.4G konvensional.

Kelebihan lain dari WiFi 5G ialah menjimatkan tenaga dan memberikan kualiti penghantaran yang lebih baik.

Kamera panorama WiFi 5G

Imej dalam FULL HD 1080P

Kamera menggunakan lensa kaca yang akan memberi anda pengalaman menonton yang sempurna. Anda dapat melihat semuanya dalam warna yang indah dan jelas. Semua yang dirakam oleh kamera ini akan membawa anda video yang lancar dan menakjubkan.

Perhatikan haiwan kesayangan anda atau anak-anak anda dengan terperinci. Kini anda berpeluang menikmati gambar yang tajam dan indah.

kamera IP panorama hd penuh

Sudut tontonan yang pelbagai

Tontonan kamera boleh dilakukan dari pelbagai sudut dan mod. Kecuali tampilan 360 ° yang ditawarkan, ada pilihan untuk dibagi menjadi dua layar, paparan lajur, atau empat layar terbelah.

Dengan aplikasi di telefon anda, anda dapat memilih salah satu mod yang ditawarkan untuk menonton gambar yang diambil dengan mudah.

Kamera IP 360 ° panoramik 5G

Komunikasi dua hala

Kamera pengawasan juga menawarkan komunikasi suara masa nyata dengan mikrofon dan pembesar suara terbina dalam dengan output suara. Dengan menggunakan aplikasi mudah alih "Tycam", anda boleh berkomunikasi dengan keluarga anda kapan saja, di mana sahaja.

Kamera IP Keselamatan 360 °

Reka bentuk yang ringkas dan bergaya

Reka bentuk kamera dalam warna neutral putih digabungkan dengan reka bentuk yang menarik, menjadikannya tambahan yang tidak menarik untuk tidak mengganggu kediaman anda yang selesa dan selesa.

Reka bentuk kamera 360 ° IP

Penglihatan Malam Inframerah

Kamera dilengkapi dengan penglihatan LED inframerah berprestasi tinggi. Dengan penglihatan inframerah yang cerdas, gambar malam menjadi tajam. Anda boleh bergantung pada gambar yang baik siang dan malam.

Kamera IP Keselamatan 5G Night Vision

Penggera pengesanan gerakan

Dalam kes pergerakan di zon pemantauan, rakaman automatik dimulakan dan penggera dipicu pada waktu yang sama. Anda akan diberitahu melalui gambar sebagai bukti, terus ke telefon bimbit anda mengenai kemungkinan masuk ke rumah.

Pemberitahuan Kamera IP Keselamatan

Pemasangan sederhana

Kamera direka untuk penyediaan yang mudah dan tanpa masalah. Tidak perlu kabel, sambungkan kamera ke rangkaian WiFi rumah anda.

Kemudian, dengan menggunakan telefon bimbit dan aplikasi "Tycam", anda boleh menyiapkan kamera mengikut keperluan anda.

tetapan kamera IP 360 ° panorama

Penjejakan jauh P2P

Dengan teknologi P2P yang mudah, anda dapat menonton gambar dalam masa nyata bila-bila masa anda memerlukan. Log masuk ke akaun P2P anda dengan mudah di telefon bimbit anda dan anda dapat mengawasi rumah anda

Kamera IP 360 ° P2P

Mampatan video H.264

Dengan teknologi pemampatan video H.264 yang maju, kecekapan lebar jalur dan kelajuan penghantaran sangat ditingkatkan. Memberikan kualiti gambar yang lebih baik sambil menjimatkan pemindahan data dan kos penyimpanan.

pemampatan video kamera IP panorama

Menyokong kad memori SD mikro hingga 32 GB

Melalui slot kad anda boleh memasukkan kad 32 GB dan menyimpan gambar yang diambil. Anda mempunyai mod rakaman yang berbeza.

kamera IP panorama dengan kad SD

Ciri-ciri:

tambah Sambungan WiFi 5G
tambah Komunikasi dua hala
tambah Pengesanan gerakan dan bunyi
tambah Pemberitahuan di telefon bimbit
tambah Sambungan P2P
tambah Penglihatan Malam Inframerah

Spesifikasi:

Jenis: JH360
Lensa: CMOS
Sudut pandangan: 360 ° (190 °)
Resolusi video: 1920 x 1080 @ 30fps
Pemampatan video: H.264
Rangkaian: WiFi 5G
Kaedah penyambungan: P2P, WLAN
Memori: menyokong kad SD mikro hingga 32GB
Sokongan sistem: iOS 6.0 atau lebih tinggi, Android 4.0 atau lebih tinggi
Suhu operasi: -10 ~ 50 ° C di dalam rumah
Bekalan kuasa: 5V / 1A, pengecasan USB
Audio: mikrofon dan pembesar suara terbina dalam
Dimensi: 36 mm (H) x 112 mm (diameter)
Berat: 90 g

Pakej kandungan:

Kamera Panorama 1x
1x Pemasangan plat
Penyesuai USB 1x
Kabel Pengecasan 1x
2x Paku plastik
Skru 2x
Panduan pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian