Memantau kamera HD IP untuk kegunaan rumah iCam Plus - 8 IR LED + sudut pandang putaran 360 °

Kod: 52-003
1 195,20 RM 907,20 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 756,00 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Memantau kamera HD IP untuk kegunaan rumah iCam Plus - 8 IR LED + sudut pandang putaran 360 °, mempunyai berbagai kegunaan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Memantau kamera HD IP untuk kegunaan rumah iCam Plus - 8 IR LED + sudut pandang putaran 360 °, mempunyai berbagai kegunaan. Kamera dilengkapi dengan penglihatan malam IR hingga jarak 5m, sensor gerakan PIR dan dua sensor bunyi. Ia mempunyai aliran audio dan video dua hala terbina dalam kualiti HD yang memungkinkan untuk menggunakannya sebagai monitor bayi atau kamera PET interaktif untuk haiwan kesayangan anda. Pada siaran langsung anda boleh menggunakan zoom digital 4x. Ini adalah sistem keselamatan pemasangan sendiri yang direka untuk penggunaan dalaman. Kamera ini sesuai terutamanya untuk isi rumah, untuk memantau rumah, pangsapuri, anak-anak dan haiwan peliharaan, tetapi juga boleh digunakan di pejabat atau tempat lain di mana anda ingin mendapatkan gambaran keseluruhan mengenai apa yang berlaku.

Sudut kamera IP rumah ditambah 360

Pemasangan sangat mudah. Setelah memuat turun aplikasi Amaryllo dengan sokongan sistem operasi Android dan iOS dari Google Play, ia akan membimbing anda melalui pemasangan kamera IP. Aplikasi ini mengandungi pelbagai pengaturan sensor yang memungkinkan anda mengatur kamera IP sesuai dengan keperluan anda. Dengan aplikasi ini perangkat dipasangkan dengan penghala WiFi, dan sistem keamanan diaktifkan. Kamera mengingat hingga 4 rangkaian WiFi yang berbeza , jadi tidak menjadi masalah dengan pemindahan dan menukar tempat penggunaan. Ada kemungkinan untuk menyambungkan kamera lain dari Amaryllo ke aplikasi. Anda akan memastikan beberapa bilik dan anda boleh menukar antara kamera.

sudut tontonan kamera IP rumah ditambah 360

Komunikasi lengkap disediakan melalui enkripsi 256-bit yang tidak tersedia. Oleh itu, kualiti, keselamatan dan kelajuan penghantaran video dan audio berada pada tahap tertinggi. Melalui aplikasi tersebut anda dapat menonton siaran langsung kamera dalam resolusi HD 1280x720. Apabila distorsi sensor audio atau sensor gerakan, kamera mencetuskan penggera kilau, menyalakan lampu LED yang terang dan anda akan menerima pemberitahuan mesej dan gambar melalui aplikasi ke telefon bimbit anda. Anda boleh memulakan siaran langsung untuk melihat apa yang berlaku. Setelah menetapkan, anda dapat menyimpan video atau foto ke memori 32GB terpasang. Audio dua hala membolehkan anda berkomunikasi dari jauh. Kamera mempunyai motor terpasang, yang memungkinkannya bergerak hingga 360 ° yang memungkinkan anda memantau seluruh ruangan tempat kamera dipasang. Ciri pilihan yang meningkatkan kualiti gambar adalah pampasan lampu latar.

pemantauan kamera IP rumah dan haiwan

Kamera keselamatan IP rumah terus dihidupkan melalui USB mikro dan penyesuai AC / DC. Penggunaan kuasa minimum hanya 2A / 5V jadi jika perlu, anda boleh menghidupkannya melalui POWERBANK di tempat-tempat di mana anda tidak mempunyai akses ke grid elektrik. Syarikat Amaryllo menawarkan kemungkinan penyimpanan luaran yang dapat disesuaikan pada pelayannya. Ia menawarkan simpanan video penggera 3 hari secara percuma. Setiap penggera direkodkan dalam jangka masa 10 saat dan disimpan pada simpanan luaran. Ini cukup untuk mengetahui apa yang berlaku dan mempunyai bukti video. Amaryllo juga menawarkan pilihan untuk mengaktifkan perkhidmatan 30 hari atau 365 hari, yang menyediakan ruang penyimpanan luaran di pelayan mereka untuk video dan foto anda. Set itu merangkumi ciri tambahan. Pakej boleh diuji dalam versi percubaan 30 hari. Mengaktifkan perkhidmatan disediakan dalam empat langkah mudah menggunakan arahan dan kod QR yang dilampirkan. Perkhidmatan yang diberikan oleh Amaryllo dikenakan bayaran. Google menawarkan ruang penyimpanan percuma 15 GB dan anda boleh menghubungkannya melalui aplikasi dan akaun Google anda.

Ciri-ciri Bermudian dari

Ciri-ciri:

tambah Kamera Keselamatan IP Tanpa Wayar dengan Penglihatan Malam IR
tambah Sudut pandang hingga 360 °
tambah Sensor PIR dan audio 2x dengan transmisi audio dua hala
tambah Penggunaan kad microSD sehingga 32GB
tambah Sokongan untuk sistem operasi Android dan iOS
tambah Menghantar pemberitahuan mengenai gangguan pada telefon bimbit anda

Spesifikasi:

Sensor gambar: 1/4 "CMOS
Resolusi: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Zum Digital: 4x
Sudut kamera dengan memutar kamera: 360 °
Pemampatan video: H.264, MJPEG
Memori: kad microSD hingga 32GB
Penyulitan 256 bit keselamatan video
Protokol rangkaian: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Mikrofon terbina dalam: Ya
Sensor gerakan: Sensor gerakan PIR
Sensor bunyi: Sensor bunyi 2x
Audio: mikrofon dua hala terbina dalam
Menghantar pemberitahuan ke peranti, mesej dan gambar: Ya
Penglihatan malam IR: LED IR 8x
Bekalan kuasa: Bekalan kuasa 2A / 5V dengan sambungan USB
Bekalan kuasa sekunder: sambungan melalui POWERBANK
Sistem Operasi: iOS 7 dan lebih tinggi, Android 4.1 dan lebih tinggi
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Dimensi: 80x80x80 mm
Suhu operasi: 0-35 ° C
Berat: 222 gram

Kandungan:

1x Kamera Keselamatan IP Rumah
Kabel USB mikro 1x
1x penyesuai AC / DC
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian