Twinkly Squares - Petak boleh atur cara LED 6x (20x20cm) -  RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-084
1 123,30 RM 747,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 622,75 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Twinkly Squares - Petak boleh atur cara LED 6x (20x20cm) 8x8=64 piksel - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi dengan kawalan APP.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Twinkly Squares - Petak boleh atur cara LED 6x (20x20cm) 8x8=64 piksel - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi dengan kawalan APP. Dataran lampu LED revolusioner ini membawa hiasan pencahayaan yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi paling moden. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan kedua-dua Android dan iOS. Pakej ini mengandungi pengawal - sambungan dan kawalan Wi-Fi/Bluetooth dan 6 petak cahaya, setiap satu berukuran 20x20cm. Terdapat 64 lampu LED 8x8 piksel pada beberapa petak. Lampu RGB boleh laras II. generasi Twinkly Squares.

Reka bentuk lampu LED segi empat sama pada dinding berwarna RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 pcs LED

petak boleh atur cara - petak berkelip 6 keping

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan paparan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh mencipta animasi hebat anda sendiri yang akan mengisi dan mencerahkan seluruh bilik. Jalur ini direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP20 .

Petak hiasan lampu LED - PETAK TWINKLY (64 lampu pada satu petak)

Petak lampu LED - petak berkelip

Jalur cahaya terdiri daripada 64 keping lampu LED yang sesuai untuk sebarang hiasan. Diod RGB bermakna lampu LED boleh menghasilkan warna cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh melaraskan keamatan cahaya dan warna yang tepat daripada skala warna. Edisi khas ini termasuk penyepaduan rumah pintar dengan Google Assistant dan Amazon Alexa.

Hiasan cahaya yang cantik - tetapkan warna, animasi dan tema lampu LED anda sendiri bersama-sama untuk berbilang peranti LED

hiasan bercahaya untuk apartmen - diketuai persegi bercahaya

Hiasan anda boleh dibuat daripada beberapa peranti dan bentuk yang berbeza . Adakah anda ingin mempunyai rantai cahaya di dinding, bingkai berwarna dan berkilau LED pada tingkap, dan pokok Krismas yang besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Cipta pemandangan anda sendiri dan kawalnya sekali gus dengan tema pencahayaan biasa.

hiasan dinding - lampu led square

Aplikasi mudah alih yang canggih memadankan telefon pintar anda dengan peranti dan anda boleh mengawalnya dengan serta-merta. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan anda boleh menetapkan warna yang berbeza dengan mudah untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Kawalan adalah sangat mudah, pantas dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih daripada corak lalai, memuat turun corak baharu daripada Internet daripada galeri dalam talian atau mencipta tema anda sendiri dan menyimpannya.

persegi pintar berteraskan cahaya - di dinding

Hiasan lampu LED universal dikawal melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

aplikasi mudah alih - berkelip

Anda juga boleh mengawal keamatan cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda menetapkan lampu untuk hidup dan mati secara automatik mengikut jadual masa. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema dalam susunan kronologi dan menukarnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi berkelipaplikasi kawalan cahaya melalui telefon bimbitwifi led square

Dengan peranti USB DONGLE MUSIK pilihan , hiasan cahaya anda akan bertindak balas kepada muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan bertukar kepada irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Terdapat beberapa corak dan tema yang tersedia untuk memilih "paparan mengikut muzik", yang boleh diedit dan ditetapkan untuk memenuhi keperluan anda. Lampu yang berubah-ubah dalam irama muzik, sambil penyamaan grafik menari serta-merta di setiap parti. Peranti USB MUZIK adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-kedai kami.

muzik berkelip - dongle peranti USB

Ciri-ciri:

tambah lagi 64 LED pada satu petak
tambah lagi Kawalan melalui aplikasi mudah alih
tambah lagi Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah lagi Cahaya RGB - skala 16 juta. warna
tambah lagi Penggunaan sejagat
tambah lagi 6 petak LED dalam pakej


Spesifikasi:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Bilangan diod: 64 setiap satu persegi
Ketahanan: IP20
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Dimensi bahagian yang diterangi: 20x20cm
Jenis LED: RGB
Hayat mentol: lebih 30,000 jam


Kandungan Pakej:

6x lampu LED segi empat sama dengan 64 diod
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian