Tirai cahaya LED pintar 1,5m x 2,1m - Tirai Twinkly dengan 210 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-016
587,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 489,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Langsir cahaya pintar LED yang boleh diprogram 1,5m x 2,1m (10x21) - Tirai Twinkly dengan 210 pcs lampu LED RGB + W + BT + Wi-Fi (kawalan melalui APP).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Langsir cahaya pintar LED yang boleh diprogram 1,5m x 2,1m (10x21) - Tirai Twinkly dengan 210 pcs lampu LED RGB + W + BT + Wi-Fi (kawalan melalui APP). Tirai cahaya LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android dan iOS .

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan. Lampu direka untuk penggunaan dalaman dan luaran - perlindungan IP44 . Tirai ini mempunyai 10 jalur menegak, masing-masing mengandungi 21 mentol lampu, jadi secara keseluruhan anda mempunyai 210 diod LED.

Langsir LED - Rantai ringan TWINKLY 1,5m x 2,1m - 210pcs LED

telefon pintar wifi tirai cahaya yang diketuai

Tirai cahaya terdiri daripada 210 keping lampu LED yang sesuai untuk hiasan apa pun. Lampu disusun dalam 10 jalur menegak, masing-masing mempunyai 21 mentol. RGB + W bermaksud bahawa lampu LED dapat membuat warna cahaya RGB 16 juta warna + putih W. Anda boleh menyesuaikan intensiti cahaya dan warna yang tepat dari skala warna. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa.

tirai sekelip matalangsir cahaya dipimpin sekelip mata

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda mahukan kain tirai ringan di dinding, bingkai berwarna di tingkap dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

mentol pintar natal

Tirai cahaya LED universal dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Hiasan cahaya yang indah - tetapkan warna, animasi dan motif lampu LED anda sendiri

lampu tirai dipimpin sekelip mata

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan.

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitjalur LED wifi

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , tirai cahaya anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Dengan MUZIK anda juga dapat menikmati permainan video, mengalami dimensi baru ketika bermain permainan! Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari dengan segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

LED unik dengan seni bina 4 saluran baru yang mempunyai semua warna pelangi terang dan warna putih tulen yang sempurna

jalur cahaya yang diketuairgb + w diketuaimentol lampu dikawal melalui wifi

Ciri-ciri:

tambah 210 LED
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah Lampu RGB + W
tambah Penggunaan sejagat
tambah Perlindungan IP44

Spesifikasi:

Model: TWW210SPP-WEU
Bilangan dioda: 210
Susun atur diod: 10 x jalur menegak 21 diod pada setiap jalur
Kawasan yang diterangi: 1,5 x 2,1 m
Panjang kabel dari lampu pertama ke penyesuai: 2,5 m
Rintangan: IP44
Diameter diod: 5 mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Jarak diod LED: 15 cm
Jarak jalur cahaya menegak: 15 cm
Jenis LED: RGB + W matt + jelas, lurus
Kabel: lutsinar
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1A
Hayat mentol: lebih dari 30,000 jam

Kandungan Pakej:

1x tirai cahaya LED dengan 210 diod + pengawal
Penyesuai 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
Simon

Tirai cahaya LED pintar 1,5m x 2,1m - Tirai Twinkly dengan 210 pcs RGB + W + BT + Wi-Fi

Tirai LED mempunyai warna yang cantik dan perkara terbaik mengenainya ialah saya boleh mengawal berbilang langsir daripada satu aplikasi pada telefon pintar saya. Saya boleh memilih skema warna yang berbeza atau mencipta sendiri
Keaslian
Operasi yang mudah
Diterjemah daripada: sk