Pokok LED dengan lampu pintar 2.1m untuk krismas - Twinkly - 660 pcs RGB + BT + WiFi

Kod: 78-083
3 243,00 RM 3 055,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 2 545,85 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pokok LED dengan lampu pintar untuk ketinggian krismas 2.1 m dan diameter 1.4 m - Twinkly - 660 pcs RGB + Bluetooth + WiFi.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pokok LED dengan lampu pintar untuk christmas ketinggian 2.1 m dan diameter 1.4 m - Twinkly - 660 pcs RGB + Bluetooth + WiFi (boleh dikawal melalui telefon bimbit). Pokok dengan kawalan lampu melalui aplikasi dalam mudah alih. Lampu pokok LED revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke rumah kami menggunakan teknologi terkini. Lampu pokok LED dikawal melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android dan iOS . Pokok tiruan mempunyai 660 diod warna LED, jumlah ketinggian pokok ialah 2.1 meter dan diameter bawah ialah 1.4 meter.

Pokok Pintar LED berwarna RGB - mengawal mod warna melalui aplikasi terus ke telefon pintar

pokok krismas dengan lampupokok krismas dipimpin dengan lampu pintarpokok krismas LED pintar melalui telefon bimbit

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya paparan yang sama. Anda boleh mencipta animasi hebat anda sendiri yang akan mengisi dan mencerahkan seluruh bilik. Lampu direka untuk kegunaan dalaman - perlindungan IP20 .

Pokok dengan lampu - pokok Krismas LED pintar TWINKLY - 660pcs

memimpin pokok christmas twinkly aplikasi mudah alih kawalan

Pokok Krismas LED dengan ketinggian 2.1 m dan diameter 1.4 m - lampu TWINKLY - 660 pcs

pencahayaan pokok berkelip-kelip

Pokok tiruan itu mempunyai sejumlah 66 0 keping lampu LED . Kabel berwarna hitam dan hijau - untuk bergabung dengan pokok itu. Diod RGB bermaksud lampu LED boleh menghasilkan warna cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh melaraskan keamatan cahaya dan warna yang tepat daripada skala warna. Edisi khas ini termasuk penyepaduan rumah pintar dengan Google Assistant dan Amazon Alexa.

Hiasan anda boleh dibuat daripada beberapa peranti dan bentuk yang berbeza . Adakah anda ingin mempunyai rantai cahaya di dinding, bingkai berwarna dan berkilau LED di tingkap, dan pokok Krismas yang besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Cipta pemandangan anda sendiri dan kawalnya sekali gus dengan tema pencahayaan biasa.

mentol lampu pintar krismas

Lampu LED - Pokok Krismas dikawal melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Aplikasi mudah alih yang canggih memadankan telefon pintar anda dengan peranti dan anda boleh mengawalnya dengan serta-merta. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan anda boleh menetapkan warna yang berbeza dengan mudah untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Kawalan adalah sangat mudah, pantas dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih daripada corak lalai, memuat turun corak baharu daripada Internet daripada galeri dalam talian atau mencipta tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih berkelip

Anda juga boleh mengawal keamatan cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda menetapkan lampu untuk hidup dan mati secara automatik mengikut jadual masa. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema dalam susunan kronologi dan menukarnya secara automatik mengikut tetapan

aplikasi berkelipkawalan lampu melalui telefon bimbitpokok Krismas yang paling indahjalur led wifi

Dengan peranti USB MUSIC DONGLE pilihan, pokok Krismas anda akan bertindak balas kepada muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan bertukar dan bertukar kepada irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Terdapat beberapa corak dan tema yang tersedia untuk memilih "paparan mengikut muzik", yang boleh diedit dan ditetapkan untuk memenuhi keperluan anda. Lampu yang bertukar dalam irama muzik, sambil penyamaan grafik menari serta-merta di setiap parti. Peranti USB MUZIK adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-kedai kami.

muzik berkelip-kelip

Ciri-ciri:

tambah lagi 660 LED
tambah lagi Kawalan melalui aplikasi mudah alih
tambah lagi Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah lagi Cahaya RGB
tambah lagi Pemasangan dan pemasangan mudah - Set Pantas


Spesifikasi:

Model: TG70P3D93P08
Ketinggian pokok: 2.1 m
Diameter pokok: 1.4 m
Bilangan diod: 660
Rintangan: IP20
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Kabel: hitam-hijau
Voltan masukan: 240V
Voltan keluaran: 24V / 1.5A
Hayat mentol: lebih 30,000 jam
Pembinaan lipatan dan pendirian logam


Kandungan Pakej:

1x pokok Krismas dengan 660 diod + pengawal
1x Penyesuai
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian