Kilauan LED pintar (bintang) - Twinkly Spritzer - 200 pcs RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-022
606,30 RM 465,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 387,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Lampu yang dapat diprogramkan dengan pintar - Kilauan LED (bintang) Twinkly Spritzer - dengan lampu LED 200 pcs RGB, Bluetooth + Wi-Fi, kawalan melalui APP.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu yang dapat diprogramkan dengan pintar - Kilauan LED (bintang) Twinkly Spritzer - dengan lampu LED 200 pcs RGB, Bluetooth + Wi-Fi, kawalan melalui APP. Elemen hiasan cahaya LED yang revolusioner ini membawa hiasan cahaya yang unik ke kediaman kita menggunakan teknologi terkini. Lampu LED dikendalikan melalui aplikasi mudah alih yang serasi dengan Android dan iOS .

Peranti berkomunikasi antara satu sama lain secara wayarles menggunakan Wi-Fi dan Bluetooth . Anda boleh memasangkan dan mengawal 10 peranti pencahayaan Twinkly sekaligus, atau 4000 LED , dengan motif dan corak cahaya yang sama. Anda boleh membuat animasi menakjubkan anda sendiri yang akan memenuhi dan mencerahkan seluruh ruangan. Lampu direka untuk penggunaan dalaman dan luaran - perlindungan IP44 . Kilauan ini mempunyai 40 wayar yang boleh disesuaikan, masing-masing dengan 5 mentol LED yang jaraknya 6 cm.

Twinkly spritzer - Bintang lampu LED - kawalan melalui telefon pintar

twinkly spritzer - bintang bersinar LED

Kilauan cahaya terdiri daripada 200 keping lampu LED yang sesuai untuk hiasan apa pun. Lampu LED disusun berdampingan, jarak LED 6 cm. Dioda RGB bermaksud bahawa lampu LED dapat membuat bayangan cahaya RGB sebanyak 16 juta warna . Anda boleh menyesuaikan intensiti cahaya dan warna yang tepat dari skala warna. Edisi khas ini merangkumi penyatuan rumah pintar dengan Pembantu Google dan Amazon Alexa .

kawalan bintang dipimpin melalui telefon bimbit

Hiasan anda boleh dibuat dari beberapa alat dan pelbagai bentuk . Adakah anda mahukan rantai ringan di dinding, bingkai berwarna di tingkap dan pokok Krismas besar di tengah-tengah bilik? Tidak menjadi masalah! Buat pemandangan anda sendiri dan kendalikannya dengan tema pencahayaan biasa.

mentol pintar natal

Hiasan cahaya LED sejagat dikendalikan melalui aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS

Hiasan cahaya yang indah - atur warna, animasi dan motif LED anda sendiri untuk pelbagai peranti LED

hiasan dipimpin wifi - hiasan

Aplikasi mudah alih yang canggih memasangkan telefon pintar anda dengan peranti dan anda dapat mengawalnya dengan segera. Aplikasi itu sendiri memetakan susun atur lampu dan kemudian anda dapat dengan mudah menetapkan warna yang berbeza untuk setiap mentol atau kumpulan mentol secara berasingan. Pengendaliannya sangat mudah, cepat dan intuitif . Dalam aplikasi, anda boleh memilih dari corak lalai, memuat turun corak baru dari Internet dari galeri dalam talian, atau membuat tema anda sendiri dan menyimpannya.

aplikasi mudah alih twinkly

Anda juga dapat mengawal intensiti cahaya, kadar perubahan, warna, rona, kecerahan, putaran, pengadunan, dan banyak lagi. Fungsi pemasa membolehkan anda mengatur lampu untuk menyala dan mati secara automatik sesuai dengan jadual waktu. Fungsi senarai main membolehkan anda menetapkan pelbagai jenis tema mengikut urutan kronologi dan mengubahnya secara automatik mengikut tetapan.

aplikasi twinklykawalan lampu melalui telefon bimbitjalur LED wifi

Dengan peranti USB pilihan MUSIC DONGLE , hiasan cahaya anda akan bertindak balas terhadap muzik yang dimainkan di dalam bilik, cahaya akan berubah dan beralih ke irama muzik , mengikut parameter yang ditetapkan. Ada sejumlah pola dan tema yang tersedia untuk memilih "display by music", yang dapat diedit dan diatur sesuai dengan kebutuhan Anda. Dengan MUZIK anda juga dapat menikmati permainan video, mengalami dimensi baru ketika bermain permainan! Lampu yang berubah dalam irama muzik, ketika penyamaan grafik menari dengan segera di setiap pesta. Peranti USB MUSIC adalah produk tambahan, perlu membelinya di e-shop kami.

muzik sekelip mata

LED unik yang mempunyai semua warna pelangi yang terang

jalur cahaya yang diketuailampu led wifi

Ciri-ciri:

tambah 200 LED
tambah Kawal melalui aplikasi mudah alih
tambah Sambungan Wi-Fi dan Bluetooth
tambah Lampu RGB - skala 16 juta. warna
tambah Penggunaan sejagat
tambah Perlindungan IP44


Spesifikasi:

Model: TWB200STP-WEU
Bilangan dioda: 200
Panjang kabel dari lampu pertama ke penyesuai: 3,5 m
Rintangan: IP44
Diameter diod: 4,3 mm
Sambungan: Wi-Fi, Bluetooth
Jarak diod LED: 6 cm
Jarak wayar cahaya: 6 cm
Jenis LED: RGB tersebar rata
Kabel: putih
Voltan input: 240V
Voltan output: 24V / 1A
Hayat mentol: lebih dari 30,000 jam


Kandungan Pakej:

Hiasan lampu LED 1x dengan 200 diod + pengawal
Penyesuai 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian