Gelas parti LED RGB dengan pelbagai animasi

Kod: 27-029
895,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 745,85 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Gelas parti LED RGB dengan pelbagai animasi - cermin mata pertunjukan LED yang dapat diprogram dengan 68 piksel warna penuh. Anda akan menjadi pertunjukan cahaya berjalan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Gelas parti LED RGB dengan pelbagai animasi - kacamata pertunjukan LED yang dapat diprogramkan dengan 68 piksel warna penuh. Sekiranya anda ingin menjadi pusat perhatian dan ingin cemerlang di mana sahaja, percayalah, bahawa cermin mata ini akan menjadi pilihan terbaik anda. Anda boleh memilih dari sebilangan besar animasi yang akan muncul di kaca mata RGB anda.

Setiap hari, anda boleh menukar animasi warna dan anda akan tetap bersenang-senang dengannya. Mereka adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan perhatian di pesta, konsert atau disko. Cermin mata parti RGB LED tidak mempunyai bateri bersepadu. Untuk menggunakannya, anda mesti menyambungkan pengecas luaran sebagai aksesori pilihan.

Kacamata LED RGB adalah gelas yang dapat diprogramkan dengan 68 piksel warna penuh di bahagian depan. LED boleh menunjukkan warna yang berbeza dengan mencampurkan tahap warna merah, hijau dan biru. Serta skrin LED di komputer atau telefon. Mikrokontroler bersepadu Arduino mengawal warna setiap piksel untuk memaparkan pelbagai animasi berwarna-warni. Walaupun LED terang dari luar, sangat terang ... mereka hampir tidak dapat dilihat dari dalam. Anda boleh melihat celah-celah cermin mata dengan mudah.

Amaran: apabila anda memakai cermin mata ini, anda akan menjadi pusat perhatian! Mustahil untuk mengabaikan cermin mata dan anda akan segera menghubungi orang lain. Anda akan menjadi pertunjukan cahaya berjalan dan orang yang akan menghentikan anda untuk bercakap dengan anda ..

Apa yang anda akan dapat? Anda akan menerima panel LED dengan 68 piksel warna penuh, papan kawalan, papan "penggodam" ganti untuk menambah litar dan kit pemasangan anda sendiri yang diperlukan untuk pemasangan bingkai + sepana hex kecil. Anda juga akan mendapat kabel nipis khas untuk disambungkan ke sumber kuasa. Kabel USB sangat nipis untuk daya pakai yang optimum.

Cermin mata LED RGB

Cermin mata RGB dibuat secara eksklusif dari papan litar bercetak yang dirancang dengan teliti. Biasanya PCB (papan litar bercetak) tersembunyi di dalam ruang tertutup, tetapi kami menggunakan pemodelan 3D dan teknik pembuatan tepat untuk membuat struktur teka-teki yang sangat kuat. Ia dilipat dan dilipat seperti cermin mata hitam semasa. Semua komponen elektronik terdedah. Kami mengesyorkan agar berhati-hati agar tidak jatuh terus ke tanah dan ke dalam air.

Kit gelas RGB dilengkapi dengan komponen elektronik, dipasang sepenuhnya, tetapi memerlukan beberapa pemasangan mekanikal (tanpa pematerian). Anda perlu mengumpulkan beberapa kepingan (cukup menyenangkan dan memerlukan masa lebih kurang 15 minit), pasang lapan skru dan sambungkan kabel. Pek ini dilengkapi dengan sepana hex, anda juga memerlukan pemutar skru Phillips kecil, tang kecil atau pinset, dan benang keselamatan atau gam.

Sumber kuasa. Tidak seperti gelas Matrix LED satu warna, cermin mata RGB mempunyai bateri bersepadu. Memerlukan lebih banyak tenaga, jadi kami mengambil keputusan untuk memasukkan kabel kuasa USB nipis yang boleh disambungkan kepada pelbagai mudah alih USB bateri boleh dicas semula (anda boleh membeli di e-kedai kami sebagai aksesori pilihan).

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian