Cermin mata yang boleh diprogramkan melalui Chemion mudah alih

Kod: 27-030
455,40 RM 299,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 249,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Cermin mata yang boleh diprogramkan melalui telefon bimbit Chemion, adalah tweak terbaru terutama di kalangan orang muda. Tulis mesej anda !!

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Cermin mata yang dapat diprogramkan melalui Chemion - mesej atau reka bentuk anda sendiri adalah perubahan terkini terutama di kalangan orang muda. Tulis mesej anda !! Program teks anda sendiri dengan mood anda, atau memilih dari pelbagai animasi lalai. Kacamata MATRIX parti LED yang boleh diprogramkan mempunyai perisian mereka sendiri. Baterai AA 2x 1,5 V AA adalah 7-8 jam bergantung pada corak dan kecerahan yang dipilih.

Adakah anda berasa hebat? Tulis teks yang betul dan percayalah bahawa anda akan menjadi pusat perhatian di mana sahaja anda berada! Dengan cermin mata LED yang boleh diprogramkan ini, anda akan mendapat perhatian semua orang di sekitar. Mereka adalah kaedah terbaik untuk menonjol di pesta, konsert atau di disko.

gelas chemion

Aplikasi boleh dimuat turun melalui Google Play atau App Store. Setelah cermin mata dipasangkan dengan telefon anda melalui Bluetooth, anda mempunyai pelbagai pilihan bagaimana membuat corak anda sendiri. Adakah anda mahu semua orang di sekitar anda tahu bagaimana perasaan anda? Dengan menggunakan aplikasi teks, anda boleh menulis teks anda sendiri. Sekiranya anda kreatif dan anda suka melukis, berkat cermin mata yang dapat diprogramkan ini, anda boleh melukis corak anda sendiri menggunakan aplikasi lukisan. Ia sangat mudah, dan terutamanya anda boleh menukar teks atau corak anda di mana sahaja jika anda mempunyai telefon bimbit.

aplikasi mudah alih chemion glass

Anda juga boleh menetapkan intensiti berkelip atau intensiti pencahayaan. Anda boleh memilih pelbagai equalizer yang berkedip mengikut bunyi (muzik ambien).


Spesifikasi teknikal:

  • 2 x 1,5V bateri AAA (termasuk)
  • animasi lalai yang berbeza
  • kemungkinan membuat reka bentuk anda sendiri
  • Hayat bateri 7-8 jam

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (10)

99%
10×