Cermin mata LED yang boleh diprogram - Tulis mesej anda

Kod: 27-028
935,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 779,40 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Cermin mata LED yang boleh diprogram - Tulis mesej anda !! Programkan teks anda sendiri mengikut mood anda atau pilih dari pelbagai animasi yang telah ditetapkan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Cermin mata LED yang boleh diprogram - Tulis mesej anda !! Programkan teks anda sendiri mengikut mood anda atau pilih dari pelbagai animasi yang telah ditetapkan. Kacamata parti LED yang boleh diprogram (LED biru) ini mempunyai perisian mereka sendiri. Jangka hayat bateri Li-on 400mAh sehingga 4-5 jam bergantung pada kecerahan dan reka bentuk yang dipilih. Kacamata dicas melalui kabel USB (termasuk kabel yang diperlukan).

Adakah anda berasa hebat? Tulis teks yang betul dan percayai bahawa anda akan menjadi pusat perhatian di mana sahaja anda berada! Dengan cermin mata LED yang boleh diprogramkan ini, anda akan melihat semua mata anda. Mereka adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan perhatian di pesta, konsert atau disko.

Cermin mata LED yang boleh diprogramkan

Anda boleh membuat pesanan anda sendiri melalui LED di bahagian depan cermin mata, atau memilih dari pelbagai animasi. Mana-mana komputer dengan port USB boleh digunakan untuk memuat naik mesej dan reka bentuk baru.

Cermin mata LED mempunyai litar yang serasi dengan Arduino yang dibina di pelipis sebelah kanan gelas dan bateri yang boleh dicas semula dipasang ke pelipis kiri. Dengan perisian yang disertakan Arduino IDE, anda dapat dengan mudah menukar mesej teks yang bergulir kepada apa sahaja yang anda mahukan. Kami juga mengusahakan program yang mudah digunakan yang membantu pemula mengembangkan corak animasi mereka sendiri.

Cermin mata LED diperbuat daripada PCB (papan litar bercetak) untuk penampilan yang unik dan akses mudah untuk eksperimen elektronik. Ini bermaksud bahawa cermin mata mesti dijauhkan dari objek logam seperti kunci dan perhiasan yang boleh membuat litar pintas elektronik. Sekiranya mereka bersentuhan dengan air atau cecair, mereka harus kering sepenuhnya sebelum penggunaan berikutnya. Mereka juga rapuh seperti alat elektronik lain, jadi semasa mengendalikannya, anda mesti berhati-hati.

Semua bahagian plastik gelas LED dibuat menggunakan teknologi RepRap 3D yang dicetak.

Spesifikasi teknikal:

  • 166 LED
  • 256 tahap kawalan kecerahan LED
  • Bateri Lithium 400mAh
  • Mengecas melalui kabel USB
  • Penukar RS232 USB terbina dalam

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian