LED kasut pencahayaan LED - melalui kawalan mudah alih

Kod: 88-163
409,40 RM 322,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 268,32 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kasut lampu LED LED melalui telefon bimbit yang dikendalikan dari jenama GLUWY. Kasut bercahaya unisex untuk lelaki dan wanita.

Perlindungan pembeli

 • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
 • Waranti untuk produk - 24 bulan
 • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kasut LED lampu LED secara mudah alih dikawal dari jenama GLUWY adalah tweak terkini dalam dunia fesyen hari ini anak-anak muda. Ini kasut baru yang anda boleh pasangkan melalui Bluetooth dengan telefon bimbit anda dan dengan menggunakan aplikasi (untuk Android atau iOS) anda dapat mengubah warna mod pencahayaan atau lampu kilat. Semuanya sangat sederhana. Sneakers adalah penyesuaian terkini dalam dunia fesyen anak muda masa kini. Dengan kasut yang bercahaya anda pasti akan bersinar di setiap pesta, disko atau festival. Oleh itu, jika anda ingin menjadi pusat perhatian dan anda ingin bersinar, kasut berkedip COOL ini adalah pilihan yang tepat untuk anda. Kasut glowing universal lelaki dan wanita atau kasut LED.

!!! Hadiah khas untuk pesanan Kasut LED - Fidget Spinner secara percuma !!!

hadiah fidget spinner

Alat kawalannya melalui aplikasi mudah alih dan menawarkan banyak kelebihan berbanding kasut LED tradisional yang dikendalikan melalui butang. Aplikasi ini membolehkan anda menukar pelbagai warna RGB secara manual, atau anda boleh menukar 11 warna pencahayaan yang telah ditetapkan dan 8 warna yang telah ditetapkan akan berkelip. Aplikasi ini juga membolehkan anda memainkan muzik kegemaran anda melalui kasut dan kasut akan mengikut rentak muzik, seperti penyamaan.

Fungsi Beat Detection membolehkan kasut menjadi sensitif terhadap suara dan bertindak balas terhadap suara, apa yang sesuai untuk pesta, di mana kasut anda akan berkedip mengikut irama muzik apa yang anda dengarkan.

Bersinar kasut melalui telefon bimbit

GLUWY adalah jenama fesyen gaya hidup baru untuk semua anak muda yang mempunyai gaya LED parti mereka sendiri.

fesyen yang dipimpin gluwy

Tunggal setiap kasut LED boleh menyala atau berkedip dengan warna yang berbeza, yang dapat anda sesuaikan dengan pakaian atau suasana hati anda. Anda boleh memilih hingga 11 mod pencahayaan (warna yang berbeza + gaya pencahayaan). Setiap sneaker dilengkapi dengan port USB, di mana sneaker diisi selama 2 jam dengan kabel USB yang disertakan. Hayat bateri adalah 5-6 jam.

But lampu LED

Spesifikasi:

 • T ype: kasut renda bluetooth dikendalikan
 • Bahan sol: getah
 • Bahan kasut: kulit sintetik
 • Bekalan kuasa: Bateri litium terbina dalam
 • Mengecas: melalui USB (2 jam)
 • Hayat bateri: 5-6 jam
 • Voltan bateri: 3,7V
 • Mod pencahayaan: merah, hijau, biru, hijau muda, biru muda, putih, pirus, berkelip pirus, berkelip cepat dan lambat bergantian, berkelip cepat, berkelip perlahan dan berkelip cepat

Kandungan Pakej:

1x sepasang kasut LED
1x kabel pengecasan USB
Beg bawa 1x
Manual 1x dalam Bahasa Inggeris
+ LED Fidget Spinner secara percuma

Dalam variasi produk, pilih ukuran kasut LED

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (4)

100%