Beg buah pinggang asli dalam bentuk BEER BELLY

Kod: 200-013
305,50 RM 70,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 58,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Beg ginjal asli dalam bentuk perut bir adalah trend terkini bagi lelaki yang selalu menginginkan penampilan gourmet asli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Beg ginjal asli dalam bentuk perut bir adalah trend terkini bagi lelaki yang selalu menginginkan penampilan gourmet asli. Beg ginjal benar-benar memastikan perhatian orang yang lewat, kerana ia mempunyai kesan yang sangat realistik berkat pencetakan berkualiti tinggi dan pemprosesan yang tepat. Rupa beg menunjukkan perut yang tergantung di bawah pakaian, dan pada masa yang sama memberi ruang untuk menyimpan barang -barang peribadi seperti telefon bimbit, kunci, dompet, gelas, dan bir.

dadbag

Pernahkah anda memikirkan bagaimana penampilan anda dengan perut bir? Dapatkan beg ginjal unik ini dan idea anda akan menjadi kenyataan tanpa komplikasi kesihatan atau memakan makanan tidak sihat jangka panjang. Untuk memilih warna yang tepat yang paling sesuai dengan kulit anda, pengeluar menawarkan hingga enam modifikasi dengan warna dan rambut yang berbeza. Anda boleh yakin bahawa anda akan memilih yang tepat dan anda pasti akan menghiburkan keluarga atau rakan anda dengan penampilan baru anda.

perut bir ladvinka

Tawaran eksklusif di e-shop kami dengan harga yang sangat berpatutan. Anda mempunyai peluang unik untuk membeli trend terkini fesyen lelaki dan merasai perasaan perut bir dengan penggunaan praktikal untuk perkara peribadi.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian